Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στο Πανθεσσαλικό
Διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στο Πανθεσσαλικό

Διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στο Πανθεσσαλικό

προϊόντων χωρίς μεσάζοντες θα γίνει το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, στο parking απέναντι από το Στάδιο, από τις 08:30 το πρωί.

Η θα γίνει με αλφαβητική σειρά όπως ακολουθεί:
Α, Β –> 08:30 – 09:30
Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι –> 09:30 – 10:30
Κ, Λ –> 10:30 – 11:30
Μ, , Ξ, Ο –> 11:30 – 12:30
Π, Ρ, Σ –> 12:30 – 13:30
Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, Ω –> 13:30 – 14:15

Η προσέλευση θα γίνεται από την πάνω είσοδο του parking, υπενθυμίζεται ότι η σωστή διανομή απαιτεί από όλους την τήρηση του προγράμματος. Οικαταναλωτές θα πρέπει να προσέλθουν στα ταμεία των παραγωγών με το ακριβές αντίτιμο για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις. Οι ποσότητες προϊόντων που θα μείνουν αδιάθετες, θα διατεθούν σε όσους δεν έχουν κάνει παραγγελία από τις 11:30.

Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση καθυστέρησης παραλαβής της παραγγελίας, πέραν της μισής ώρας από το προγραμματισμένο χρονικό διάστημα, η παραγγελία θα διατίθεται σε άλλους ενδιαφερόμενους.

Στο χώρο διανομής θα υπάρχουν εκτός παραγγελίας τα εξής προϊόντα:
– Κεφαλοτύρι παραδοσιακό στην τιμή των 10 /κιλό, Μανούρι ΠΟΠ στην τιμή των 6 /κιλό, Ανθότυρο στην τιμή των 3 ευρώ/κιλό σε πλαστικές αεροστεγείς συσκευασίες vacuum ποσότητας περίπου μισού κιλού και Γιαούρτι Πρόβιο παραδοσιακό στην τιμή των 1,50 ευρώ/500 γρ. από τον Παραπόταμο Λαρίσης (τυροκομείο Αβραμούλη Δημητρίου).
– Μήλα Delicia φετινής σοδειάςμε τιμή 3 /4,6 κιλά (0,65 /κιλό) σε συσκευασία από τις Μακρυράχη Πηλίου.
– Ελιές Πράσινες Πηλίου φετινής σοδειάς (μέγεθος 200 τεμάχια/κιλό) στην τιμή των 4 ευρώ/2κιλο και 6 ευρώ/3κιλο, σε πλαστικά δοχεία με άλμη από την Αγχίαλο.
– Ελιές Πράσινες Πηλίου φετινής σοδειάς (μέγεθος 160 τεμάχια/κιλό) στην τιμή των 5 ευρώ/2κιλο και 7 ευρώ/3κιλο, σε πλαστικά δοχεία με άλμη από την Αγχίαλο.
– Ελιές Καλαμών περσινής σοδειάς (μέγεθος 200 τεμάχια/κιλό) στην τιμή των 7 ευρώ/2κιλο και 10 ευρώ/3κιλο, σε πλαστικά δοχεία με άλμη από την Αγχίαλο.
– Φυσικός Χυμός Ρόδι φετινής σοδειάς (% φυσικός – μη παστεριωμένος, μη συμπυκνωμένος) με τιμή 4,7 ευρώ/λίτρο, σε πλαστική φιάλη από τη Χλόη Μαγνησίας.
– Τσάι και Ρίγανη από τη Μαγνησίας. Το τσάι καθαρισμένο με τιμή 2 ευρώ/200 γραμμ., η ρίγανη τριμμένη με τιμή 2 ευρώ/250 γραμμ.

Επίσης καλούνται όλοι οι πολίτες της Μαγνησίας να ενισχύσουν τις παρακάτω δράσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της διανομής:

  1. Συλλογή Πλαστικών Καπακιών και Κουτιών Αλουμινίου (πληροφορίες).
  2. Συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου (πληροφορίες).
  3. Συλλογή Φαρμάκων που δεν έχουν λήξει για το Κοινωνικ’ο Φαρμακείο Βόλου (πληροφορίες).
  4. Συλλογή Τροφίμων τα οποία θα διατεθούν σε όσους έχουν ανάγκη.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μονοδρόμηση  επαρχιακού δρόμου Αφήσσου-Λεφόκαστρου στο τμήμα Αμποβός-Ραζή - https://t.co/U7h6gCcQrq -

  • Αποκατάσταση και βελτίωση των λιμενικών υποδομών στον Δήμο Αλμυρού #ΔήμοςΑλμυρού - https://t.co/VQaFZ4d65X -

  • Τελευταίο κολύμπι για 72χρονο στο Χόρτο #τελευταίοκολύμπι - https://t.co/R9sIBxfnF0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση