Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διανομές τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου
Διανομές τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου

Διανομές τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου, με σεβασμό και ενσυναίσθηση αφενός της δύσκολης κατάστασης που αντιμετωπίζουν όλοι και των προσπαθειών που γίνονται για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19, τον περιορισμό της διάδοσής του και τη λήψη αναγκαίων μέτρων, αφετέρου ευρισκόμενη πάντα στο πλευρό των  πολιτών  που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινή τους διαβίωση λόγω των συνθηκών ς, ενημερώνει τους ωφελούμε του Κοινωνικού υ Δήμου Βόλου ότι οι διανομές τροφίμων θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει για κάθε ωφελούμενο.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους ωφελούμε δεν επιθυμεί ή δεν δύναται να προσέλθει για την παραλαβή των αγαθών, μπορεί να επικοινωνήσει και να ενημερώσει σχετικά, στο τηλέφωνο 24210 55156 από 07:30 έως 14:30, κατά τις εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης, η ποσότητα των τροφίμων που δικαιούνται οι ωφελούμενοι θα προστεθεί στην επόμενη διανομή που θα πραγματοποιηθεί.

Η διανομή θα γίνει με τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων και προφυλάξεων, όπως ορίζονται από τη σχετική Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ).

Όσον αφορά στην εξυπηρέτηση του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Βόλου, θα γίνεται με , κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας από τους ωφελούμενους της εν λόγω δομής και σχετική συνεννόησης με την υπεύθυνη κοινωνική λειτουργό στον αριθμό 2421031023, από τις 09:30 έως τις 15:00 κατά τις εργάσιμες ημέρες.

Η διαδικασία παροχής υπηρεσιών θα πραγματοποιείται σύμφωνα πάντα με την ως άνω αναφερόμενη ΠΝΠ.

Το Κοινωνικό και το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Βόλου συνιστούν Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, οι οποίες συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και στηρίζουν ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Βόλου, οι οποίες διαβιούν κάτω από το όριο της ς.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια υποστήριξης των πολιτών, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο τηλ.: 2421055156, ή να αποστείλουν σχετικό email: koinpant.dvolou@gmail.com.

Για την υποστήριξη του Κοινωνικού Φαρμακείου, κατόπιν συνεννόησης στο τηλ: 2421031023 ή ς σχετικού μηνύματος στο email: koinfarmak@volos-city.gr.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση