Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Διανομές τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου
Διανομές τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου

Διανομές τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου , με σεβασμό και ενσυναίσθηση αφενός της δύσκολης κατάστασης που αντιμετωπίζουν όλοι και των προσπαθειών που γίνονται για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού -19, τον περιορισμό της διάδοσής του και τη λήψη αναγκαίων μέτρων, αφετέρου ευρισκόμενη πάντα στο πλευρό των  πολιτών  που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινή τους διαβίωση λόγω των συνθηκών φτώχειας, ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου ότι οι διανομές τροφίμων θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει για κάθε ωφελούμενο.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους ωφελούμενους δεν επιθυμεί ή δεν δύναται να προσέλθει για την παραλαβή των αγαθών, μπορεί να επικοινωνήσει και να ενημερώσει σχετικά, στο τηλέφωνο 24210 55156 από 07:30 έως 14:30, κατά τις εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης, η ποσότητα των τροφίμων που δικαιούνται οι ωφελούμενοι θα προστεθεί στην επόμενη που θα πραγματοποιηθεί.

Η θα γίνει με τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων και προφυλάξεων, όπως ορίζονται από τη σχετική Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ).

Όσον αφορά στην εξυπηρέτηση του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου , θα γίνεται με ραντεβού, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας από τους ωφελούμενους της εν λόγω δομής και σχετική συνεννόησης με την υπεύθυνη κοινωνική λειτουργό στον αριθμό 2421031023, από τις 09:30 έως τις 15:00 κατά τις εργάσιμες ημέρες.

Η διαδικασία παροχής υπηρεσιών θα πραγματοποιείται σύμφωνα πάντα με την ως άνω αναφερόμενη ΠΝΠ.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Βόλου συνιστούν Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, οι οποίες συγχρηματοδοτούνται από το στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και στηρίζουν πληθυσμού του Δήμου Βόλου, οι οποίες διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια υποστήριξης των πολιτών, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο τηλ.: 2421055156, ή να αποστείλουν σχετικό email: koinpant.dvolou@gmail.com.

Για την υποστήριξη του Κοινωνικού Φαρμακείου, κατόπιν συνεννόησης στο τηλ: 2421031023 ή αποστολής σχετικού μηνύματος στο email: koinfarmak@volos-city.gr.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υποβολή αιτήσεων στήριξης προς Ένταξη στο υπομέτρο 6.1 « Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» - https://t.co/cDDkfvaqIo -

  • Ολοκληρώθηκε στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων η συζήτηση για την κρατική αρωγή - https://t.co/9oh0AEVD7E -

  • Ένα θετικό κρούσμα στα rapid test στο Βελεστίνο - https://t.co/JyvbRTTU3w -

"Αλιεύοντας" την είδηση