Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Διακοπή υδροδότησης από την ΔΕΥΑΜΒ για ανεξόφλητους λογαριασμούς
Διακοπή υδροδότησης από την ΔΕΥΑΜΒ για ανεξόφλητους λογαριασμούς

Διακοπή υδροδότησης από την ΔΕΥΑΜΒ για ανεξόφλητους λογαριασμούς

Η ΔΕΥΑΜΒ καλεί τους καταναλωτές του Πολεοδομικού Συγκροτήματος και όλων των Δημοτικών Ενοτήτων όπως προσέλθουν στο αρμόδιο γραφείο μέχρι 09/10/2019 προκειμένου να εξοφλήσουν το υπόλοιπο της οφειλής τους.

Εφόσον δεν έχουν τη δυνατότητα της εφάπαξ εξόφλησης, κατά την προσέλευση θα πρέπει να καταβληθεί το 10% της οφειλής και για το υπόλοιπο ποσό δύναται να γίνει διακανονισμός σε μηνιαίες δόσεις σύμφωνα με σχετική απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ.

Σε περίπτωση που οι καταναλωτές  δεν προχωρήσουν σε τακτοποίηση του οφειλόμενου ποσού η ΔΕΥΑΜΒ θα προβεί αφενός μεν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες είσπραξης και αφετέρου στην διακοπή της υδροδότησης του ακινήτου.

Για κάθε συμπληρωματική πληροφορία για τις οφειλές μπορούν οι καταναλωτές να απευθύνονται  στο  Τμήμα Καταναλωτών της ΔΕΥΑΜΒ (Κωνσταντά 141 – Νο3 στο ισόγειο).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Άγγελου Ξηντάρη σε εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Αθήνα… - https://t.co/Jqr1O8BiQ1 -

  • Γ.Γ. Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος: Οι ΟΤΑ θα κινηθούν για την επανέγκριση των ορίων των οικισμών… - https://t.co/yyejFjWjAC -

  • Βασίλης Καζούλης live σε Λάρισα και Βόλο - https://t.co/JtKWpEnwLW -

"Αλιεύοντας" την είδηση