Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Διακοπή κυκλοφορίας στον κυκλικό κόμβο της Λαμπράκη για μια εβδομάδα
Διακοπή κυκλοφορίας στον κυκλικό κόμβο της Λαμπράκη για μια εβδομάδα

Διακοπή κυκλοφορίας στον κυκλικό κόμβο της Λαμπράκη για μια εβδομάδα

Με απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, αποφασίζεται προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας κατά την εκτέλεση εργασιών ολοκλήρωσης του κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη – Παπαδιαμάντη, στο Βόλο, για χρονικό διάστημα από 30.10.2018 ημέρα Τρίτη, έως και 06.11.2018, ημέρα Τρίτη.

Σύμφωνα με την απόφαση, αποφασίζεται η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας προς την πλευρά της οδού Πυράσου του 3ου κυκλικού κόμβου στο Βόλο, για χρονικό διάστημα από 30.10.2018 ημέρα Τρίτη, έως και 06.11.2018, ημέρα Τρίτη, καθ’ όλο το 24ωρο, λόγω εκτέλεσης εργασιών ολοκλήρωσης στο πλαίσιο του έργου “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΟΜΒΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ”, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας» και «Περί Κυριακής Αργίας».

Επιπροσθέτως εντάσσεται στις ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η διακοπή κυκλοφορίας της οδού Αργοναυτών από τον κόμβο Τελωνείου έως την οδό Σόλωνος.

Η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων θα διεξάγεται από της οδούς Ιάσονος και Ελ. Βενιζέλου με τοποθέτηση προβλεπόμενης σήμανσης εκ της εργολήπτριας εταιρείας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δέκα νέα θετικά κρούσματα κορωναϊού σε Βόλο και Λάρισα - https://t.co/6HOLysjbTS -

  • Ο Άγιος Λουκάς ο ιατρός στην Ευξεινούπολη - https://t.co/oWR27GwGCX -

  • Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του παραλιακού άξονα Θεσσαλίας Κεραμίδι-Ρακοπόταμος - https://t.co/bzQj3uOYpZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση