Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διακοπή κυκλοφορίας στην Αγριά για εργασίες τοποθέτησης αγωγού αποχέτευσης
Διακοπή κυκλοφορίας στην Αγριά για εργασίες τοποθέτησης αγωγού αποχέτευσης

Διακοπή κυκλοφορίας στην Αγριά για εργασίες τοποθέτησης αγωγού αποχέτευσης

Η προσωρινή της κυκλοφορίς της οδού Λεωφόρου Δημοκρτίας μεταξύ των οδών Αναπαύσεως έως την οδό Ματσάγγου, στην Αγριά ς, για χρονικό διάστημα από 21/11/2017 έως και τις 20/2/2018 καθ' όλο το 24ωρο, λόγω εργασιών εκσκαφής, τοποθέτησης αγωγού ς, επίχωσης κι αποκατάστασης του ασφαλτικού οδοστρώματος, με την προϋπόθεση των διατάξεων «Περί Κυριακής – Αργίας» και «Περί κοινής ησυχίας» ισχύει με απόφαση του διευθυντή της .

Η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Βόλο θα γίνεται από τις οδούς Ματσάγγου – Ελ. Βενιζέλου – Αναπαύσεως.

Η κίνηση των οχημάτων των οχημάτων με κατεύθυνση προς Πήλιο θα γίνεται με αμφιδρόμηση των οδών Αναπαύσεως κι Ελ. Βενιζέλου και την οδό Ματσάγγου.

Η ισχύς της απόφασης, αρχίζει από της τοποθετήσεως κατάλληλης ρυθμιστικής σήμανσης με ευθύνη του αιτούντος, σε συν με το Τ.Τ. Βόλου, που επιφορτίζεται με την εφαρμογή της παρούσας, οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του . 2696/1999 “Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.”, όπως τροπ. με το . 3542/2007.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση