Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διακοπή κυκλοφορίας στην Αγριά για εργασίες τοποθέτησης αγωγού αποχέτευσης
Διακοπή κυκλοφορίας στην Αγριά για εργασίες τοποθέτησης αγωγού αποχέτευσης

Διακοπή κυκλοφορίας στην Αγριά για εργασίες τοποθέτησης αγωγού αποχέτευσης

Η προσωρινή της κυκλοφορίας της οδού Λεωφόρου Δημοκρατίας μεταξύ των οδών Αναπαύσεως έως την οδό Ματσάγγου, στην Αγριά Μαγνησίας, για χρονικό διάστημα από 21/11/ έως και τις 20/2/2018 καθ’ όλο το 24ωρο, λόγω εργασιών εκσκαφής, τοποθέτησης αγωγού αποχέτευσης, επίχωσης κι αποκατάστασης του ασφαλτικού οδοστρώματος, με την προϋπόθεση των διατάξεων «Περί Κυριακής – Αργίας» και «Περί κοινής ησυχίας» ισχύει με απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Βόλο θα γίνεται από τις οδούς Ματσάγγου – Ελ. Βενιζέλου – Αναπαύσεως.

Η κίνηση των οχημάτων των οχημάτων με κατεύθυνση προς Πήλιο θα γίνεται με αμφιδρόμηση των οδών Αναπαύσεως κι Ελ. Βενιζέλου και την οδό Ματσάγγου.

Η ισχύς της απόφασης, αρχίζει από της τοποθετήσεως κατάλληλης ρυθμιστικής σήμανσης με ευθύνη του αιτούντος, σε με το Τ.Τ. Βόλου, που επιφορτίζεται με την εφαρμογή της παρούσας, οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 “Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.”, όπως τροπ. με το Ν. 3542/2007.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση