Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Διακοπή κυκλοφορίας στην Αγριά για εργασίες τοποθέτησης αγωγού αποχέτευσης
Διακοπή κυκλοφορίας στην Αγριά για εργασίες τοποθέτησης αγωγού αποχέτευσης

Διακοπή κυκλοφορίας στην Αγριά για εργασίες τοποθέτησης αγωγού αποχέτευσης

Η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας της οδού Λεωφόρου Δημοκρατίας μεταξύ των οδών Αναπαύσεως έως την οδό Ματσάγγου, στην Αγριά , για χρονικό διάστημα από 21/11/ έως και τις 20/2/2018 καθ’ όλο το 24ωρο, λόγω εργασιών εκσκαφής, τοποθέτησης αγωγού αποχέτευσης, επίχωσης κι αποκατάστασης του ασφαλτικού οδοστρώματος, με την προϋπόθεση των διατάξεων «Περί Κυριακής – Αργίας» και «Περί κοινής ησυχίας» ισχύει με απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας .

Η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Βόλο θα γίνεται από τις οδούς Ματσάγγου – Ελ. Βενιζέλου – Αναπαύσεως.

Η κίνηση των οχημάτων των οχημάτων με κατεύθυνση προς Πήλιο θα γίνεται με αμφιδρόμηση των οδών Αναπαύσεως κι Ελ. Βενιζέλου και την οδό Ματσάγγου.

Η ισχύς της απόφασης, αρχίζει από της τοποθετήσεως κατάλληλης ρυθμιστικής σήμανσης με ευθύνη του αιτούντος, σε συνεργασία με το Τ.Τ. , που επιφορτίζεται με την εφαρμογή της παρούσας, οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 “Περί κυρώσεως του ”, όπως τροπ. με το Ν. 3542/2007.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πυροβόλησε θανάσιμα τη γυναίκα του στην Αγιά #ανθρωποκτονίααπόπρόθεση - https://t.co/fz7TvtvLmm -

  • Φωτιά στη Ρόδο: Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία #Copernicus - https://t.co/57tC5TbAN3 -

  • #καύσωνας: Πολύ υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα – Έως τους 45 βαθμούς ο υδράργυρος #καύσωνας - https://t.co/IaDUZtnppW -

"Αλιεύοντας" την είδηση