Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Διακοπή κυκλοφορίας στην Αγριά για εργασίες τοποθέτησης αγωγού αποχέτευσης
Διακοπή κυκλοφορίας στην Αγριά για εργασίες τοποθέτησης αγωγού αποχέτευσης

Διακοπή κυκλοφορίας στην Αγριά για εργασίες τοποθέτησης αγωγού αποχέτευσης

Η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας της οδού Λεωφόρου Δημοκρατίας μεταξύ των οδών Αναπαύσεως έως την οδό Ματσάγγου, στην Αγριά Μαγνησίας, για χρονικό διάστημα από 21/11/2017 έως και τις 20/2/2018 καθ’ όλο το 24ωρο, λόγω εργασιών εκσκαφής, τοποθέτησης αγωγού αποχέτευσης, επίχωσης κι εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτικού οδοστρώματος, με την προϋπόθεση των διατάξεων «Περί Κυριακής – Αργίας» και «Περί κοινής ησυχίας» ισχύει με απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Βόλο θα γίνεται από τις οδούς Ματσάγγου – Ελ. Βενιζέλου – Αναπαύσεως.

Η κίνηση των οχημάτων των οχημάτων με κατεύθυνση προς Πήλιο θα γίνεται με αμφιδρόμηση των οδών Αναπαύσεως κι Ελ. Βενιζέλου και την οδό Ματσάγγου.

Η ισχύς της απόφασης, αρχίζει από της τοποθετήσεως κατάλληλης ρυθμιστικής σήμανσης με ευθύνη του αιτούντος, σε συνεργασία με το Τ.Τ. Βόλου, που επιφορτίζεται με την εφαρμογή της παρούσας, οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 “Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.”, όπως τροπ. με το Ν. 3542/2007.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκίνησαν οι εργασίες εκτέλεσης του έργου αποκατάστασης ζημιών και καταστροφών του οδικού δικτύου της ΔΕ Αφετών… - https://t.co/YASXirtW87 -

  • Θ. Ζαγοράκης: «Χρέος μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την Αγιά Σοφιά» - https://t.co/K2gXchmdlh -

  • Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας - https://t.co/okGreRFEmI -

"Αλιεύοντας" την είδηση