Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς του Βόλου για εγκατάσταση οπτικών ινών
Διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς του Βόλου για εγκατάσταση οπτικών ινών

Διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς του Βόλου για εγκατάσταση οπτικών ινών

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς στο κέντρο της πόλης του Βόλου θα γίνει από σήμερα Πέμπτη 19 Απριλίου έως τις 19 Ιουνίου ημέρα Τρίτη από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, με απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Μαγνησίας κι αποσκοπώντας στην ομαλή διεξαγωγή κυκλοφορίας λόγω εργασιών εγκατάστασης οπτικών ινών, φρεζαρίσματος οδών και ασφαλτόστρωσης.
Ειδικότερα, αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας: α) τμημάτων της οδού Βασσάνη, μεταξύ των οδών Κωνσταντά και Ρήγα Φεραίου, β) τμημάτων της οδού Μακρυνίτσης, μεταξύ των Μαγνήτων και Ρήγα Φεραίου, γ) τμημάτων της οδού Μεταμορφώσεως, μεταξύ των οδών Μαγνήτων και Ρήγα Φεραίου, δ) τμημάτων της οδού Κοραή, μεταξύ των οδών Κωνσταντά και Ρήγα Φεραίου, ε) τμημάτων της οδού Κουταρέλια μεταξύ των οδών Κωνσταντά και Ρήγα Φεραίου και στ) τμημάτων της οδού Κ. Καρτάλη μεταξύ των οδών Δημ. Γεωργιάδου και Αναλήψεως.
Επίσης αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας: α) τμημάτων της οδού Σπυρίδη μεταξύ των οδών Γαλλίας και 28ης Οκτωβρίου, β) τμημάτων της οδού 28ης Οκτωβρίου, μεταξύ των οδών Σπυρίδη και Ξενοφώντος, γ) τμημάτων της οδού Ξενοφώντος, μεταξύ των οδών Πλάτωνος και και δ) τμημάτων της οδού Αλμυρού μεταξύ των οδών Μανωλάκη και Φοίβης, στο Βόλο.
Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται από τα εναπομείναντα τμήματα των οδών και από τις παρακείμενες οδούς όταν πραγματοποιείται ολική διακοπή της  οδού.
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

  • Συμφωνία για #μεταναστευτικό: Η «ευέλικτη αλληλεγγύη» και τα αγκάθια #μεταναστευτικό - https://t.co/4Daza2BQ9D -

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση