Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διακοπή κυκλοφορίας λόγω κατασκευής κυκλικού κόμβου στο Δημαρχείο Βόλου
Διακοπή κυκλοφορίας λόγω κατασκευής κυκλικού κόμβου στο Δημαρχείο Βόλου

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω κατασκευής κυκλικού κόμβου στο Δημαρχείο Βόλου

Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας της οδού , από το ύψος της με την οδό Ξενοφώντος, της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας της οδού από το ύψος της με την οδό Κοραή καιτης οδού Λαμπράκη στο ύψος της με τον κυκλικό κόμβο Τελωνείου, στο Βόλο, αποφάσισε η για το χρονικό διάστημα από 25/2/2019, ημέρα Δευτέρα έως και 25/4/2019, ημέρα , καθ΄όλο το 24ωρο, λόγω κατασκευής κυκλικού κόμβου στον κόμβο Δημαρχείου .

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται: από την οδό Βασσάνη, από την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Δημητριάδος και ακολούθως αριστερή στροφή και διαμέσου του Δημαρχείου, απ' όπου θα εισέρχονται στην οδό Λάμπρακη και μέσω της παραλιακής οδού, η οποία μονοδρομείται μέχρι την οδό Κοραή με κατεύθυνση προς την Κεντρική .

Η ισχύς της παρούσας Απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης και σημαιοφόρων υπαλλήλων, με μέριμνα της αναδόχου εταιρείας, σε συν με το Τ.Τ. , που επιφορτίζεται με την εφαρμογή της παρούσας, οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση