Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διακοπή κυκλοφορίας λόγω κατασκευής κυκλικού κόμβου στο Δημαρχείο Βόλου
Διακοπή κυκλοφορίας λόγω κατασκευής κυκλικού κόμβου στο Δημαρχείο Βόλου

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω κατασκευής κυκλικού κόμβου στο Δημαρχείο Βόλου

Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας της οδού Δημητριάδος, από το ύψος της με την οδό Ξενοφώντος, της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας της οδού Δημητριάδος από το ύψος της με την οδό Κοραή καιτης οδού Λαμπράκη στο ύψος της με τον κυκλικό κόμβο Τελωνείου, στο Βόλο, αποφάσισε η ΔΑΜ για το χρονικό διάστημα από 25/2/2019, ημέρα Δευτέρα έως και 25/4/2019, ημέρα Μεγάλη Πέμπτη, καθ΄όλο το 24ωρο, λόγω κατασκευής κυκλικού κόμβου στον κόμβο Δημαρχείου Βόλου.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται: από την οδό Βασσάνη, από την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Δημητριάδος και ακολούθως αριστερή στροφή και πορεία διαμέσου του Δημαρχείου, απ’ όπου θα εισέρχονται στην οδό Λάμπρακη και μέσω της παραλιακής οδού, η οποία μονοδρομείται μέχρι την οδό Κοραή με κατεύθυνση προς την Κεντρική Προβλήτα Λιμένα Βόλου.

Η ισχύς της παρούσας Απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης και σημαιοφόρων υπαλλήλων, με μέριμνα της αναδόχου εταιρείας, σε συνεργασία με το Τ.Τ. Βόλου, που επιφορτίζεται με την εφαρμογή της παρούσας, οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση