Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΒΟΛΟΣ / Διακοπή κυκλοφορίας λόγω κατασκευής κυκλικού κόμβου στο Δημαρχείο Βόλου
Διακοπή κυκλοφορίας λόγω κατασκευής κυκλικού κόμβου στο Δημαρχείο Βόλου

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω κατασκευής κυκλικού κόμβου στο Δημαρχείο Βόλου

Την προσωρινή της οδού Δημητριάδος, από το ύψος της με την οδό Ξενοφώντος, της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας της οδού από το ύψος της με την οδό Κοραή καιτης οδού Λαμπράκη στο ύψος της με τον κυκλικό κόμβο Τελωνείου, στο Βόλο, αποφάσισε η ΔΑΜ για το χρονικό διάστημα από 25/2/2019, ημέρα Δευτέρα έως και 25/4/2019, ημέρα Μεγάλη Πέμπτη, καθ΄όλο το 24ωρο, λόγω κατασκευής κυκλικού κόμβου στον κόμβο Δημαρχείου Βόλου.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται: από την οδό Βασσάνη, από την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού και ακολούθως αριστερή στροφή και πορεία διαμέσου του πάρκινγκ Δημαρχείου, απ’ όπου θα εισέρχονται στην οδό Λάμπρακη και μέσω της παραλιακής οδού, η οποία μονοδρομείται μέχρι την οδό Κοραή με κατεύθυνση προς την Κεντρική Προβλήτα Λιμένα Βόλου.

Η ισχύς της παρούσας Απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης και σημαιοφόρων υπαλλήλων, με μέριμνα της αναδόχου εταιρείας, σε συνεργασία με το Τ.Τ. Βόλου, που επιφορτίζεται με την εφαρμογή της παρούσας, οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

  • Έλεγχοι, πρόστιμα και λουκέτα στη Θεσσαλία #κορωνοπρόστιμα - https://t.co/EmgLykGJq3 -

  • Αυτοψία κυβερνητικού κλιμακίου στα έργα του Αλμυρού που ολοκληρώνονται ή προχωρούν #ΔΑλμυρού - https://t.co/z3kMvz1QNd -

"Αλιεύοντας" την είδηση