Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διακοπή κυκλοφορίας λόγω εργασιών στα «Δόντια»
Διακοπή κυκλοφορίας λόγω εργασιών στα «Δόντια»

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω εργασιών στα «Δόντια»

Η προσωρινή διακοπή της της οδού Αθηνών (Ε.Ο. Βόλου Φαρσάλων), στο ρεύμα προς Βόλο στο ύψος της θέσης “Δόντια”, αποφασίστηκε με του αναπληρωτή διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασίλη Μαρκογιαννάκη που δημοσιεύτηκε σήμερα στη “Διαύγεια”.

Η διακοπή ισχύει για το χρονικό διάστημα από 1.9., ημέρα Πέμπτη έως την 30.9. ημέρα Παρασκευή από την Ανατολή του Ηλίου έως και τη Δύση, λόγω εργασιών – ανασκαφικών ερευνών για την απομάκρυνση του ανατολικού πεσσού του μαϊκού Υδραγωγείου , με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί Κυριακής Αργίας» και «Περί κοινής ησυχίας».

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομείναν τμήμα της οδού με εκ περιτροπής ρύθμιση κυκλοφορίας μεταξύ των δύο ρευμάτων με χρήση της κατάλληλης ρυθμιστικής σήμανσης και σημαιοφόρων υπαλλήλων εκ των εργοληπτών των εργασιών.

Καθημερινά με τη λήξη των εργασιών η κυκλοφορία θα επαναδιεξάγεται κατόπιν μερικής αποκατάστασης των εργασιών επί της οδού Αθηνών.

Η ισχύς της ς αρχίζει από της τοποθετήσεως των καταλλήλων σημάνσεων με μέριμνα του αιτούντος, σε συνεργασία με το Τ.Τ. Βόλου, που επιφορτίζονται με την εφαρμογή της παρούσας, οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του . 2696/1999 “Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.”, όπως τροπ. με το . 3542/2007.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση