Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Διακοπή κυκλοφορίας λόγω εργασιών στα «Δόντια»
Διακοπή κυκλοφορίας λόγω εργασιών στα «Δόντια»

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω εργασιών στα «Δόντια»

Η προσωρινή της κυκλοφορίας της οδού Αθηνών (Ε.Ο. Βόλου Φαρσάλων), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βόλο στο ύψος της θέσης “”, αποφασίστηκε με του αναπληρωτή διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βασίλη Μαρκογιαννάκη που δημοσιεύτηκε σήμερα στη “Διαύγεια”.

Η ισχύει για το χρονικό διάστημα από 1.9., ημέρα Πέμπτη έως την 30.9. ημέρα Παρασκευή από την Ανατολή του Ηλίου έως και τη Δύση, λόγω εργασιών – ανασκαφικών ερευνών για την απομάκρυνση του ανατολικού πεσσού του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου Δημητριάδος , με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί Κυριακής Αργίας» και «Περί κοινής ησυχίας».

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομείναν τμήμα της οδού με εκ περιτροπής κυκλοφορίας μεταξύ των δύο ρευμάτων με χρήση της κατάλληλης ρυθμιστικής σήμανσης και σημαιοφόρων υπαλλήλων εκ των εργοληπτών των εργασιών.

Καθημερινά με τη λήξη των εργασιών η κυκλοφορία θα επαναδιεξάγεται κατόπιν μερικής αποκατάστασης των εργασιών επί της οδού Αθηνών.

Η ισχύς της απόφασης αρχίζει από της τοποθετήσεως των καταλλήλων σημάνσεων με μέριμνα του αιτούντος, σε με το Τ.Τ. Βόλου, που επιφορτίζονται με την εφαρμογή της παρούσας, οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του . 2696/1999 “Περί κυρώσεως του ”, όπως τροπ. με το . 3542/2007.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καταγγελία για τις τοποθετήσεις-μεταθέσεις των διοικητικών γραμματέων στα σχολεία - https://t.co/Woj6D3DlF7… -

  • Μεθυσμένος 18χρονος προκάλεσε τροχαίο στην Αλόννησο - https://t.co/fY3T6O3thW -

  • Δεκαοκτώ θετικά κρούσματα covid-19 στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/EbXPKi3Umx -

"Αλιεύοντας" την είδηση