Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Διακοπή κυκλοφορίας λόγω εγκατάστασης οπτικής ίνας στο κέντρο του Βόλου
Διακοπή κυκλοφορίας λόγω εγκατάστασης οπτικής ίνας στο κέντρο του Βόλου

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω εγκατάστασης οπτικής ίνας στο κέντρο του Βόλου

Προσωρινή , σε των οδών Λαρίσης, Αθηνών, Ιωλκού, Καρτάλη, . Δήμου και Γαμβέτα, λόγω εργασιών εγκατάστασης οπτικής ίνας, θα γίνει με αποφάσεις του αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασ. Καραΐσκου, που δημοσιεύτηκαν στη “Διαύγεια”.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η προσωρινή της α) τμημάτων της οδού Λαρίσης, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Κιλελέρ, β) τμημάτων της Λεωφόρου Αθηνών, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Λαρίσης (έμπροσθεν ALPHABANK), ) τμημάτων της οδού Δερβενακίων μεταξύ των οδών Λαρίσης και Αναγνωστοπούλου, δ) τμημάτων της οδού Ιωλκού, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Λυκούδη, ε) τμημάτων της οδού Κ. Καρτάλη, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Μπασδέκη, στ) τμημάτων της οδού . Δήμου, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Καρυωτάκη, ζ) τμημάτων της οδού Βενιζέλου, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Μαλλιαρού κι η) τμημάτων της οδού Γαμβέτα μεταξύ των οδών 28ης Οκτωβρίου κι , από την 16/10/, ημέρα Τρίτη έως την 16/12/, ημέρα και από ώρες 07.00 έως 21.00, λόγω εγκατάστασης οπτικής ίνας, φρεζαρίσματος των οδών και ασφαλτόστρωσης, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων περί «κοινής ησυχίας» και «Κυριακής Αργίας».

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από τα εναπομείναντα των οδών και από τις παρακείμενες οδούς όταν πραγματοποιείται ολική οδού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προσωρινή κατασκευή σκίαστρου για τους πολίτες στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου - https://t.co/2arrcIsaVE… -

  • Τροποποίηση της B΄ φάσης του μέτρου κάλυψης των παγίων δαπανών #κάλυψηπαγίωνδαπανών - https://t.co/VgPImsJ6CQ -

  • Τραυματισμός δικυκλιστή σε τροχαίο στην Σκιάθο  #τροχαίοατύχημα - https://t.co/7pG9UvtHmq -

"Αλιεύοντας" την είδηση