Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διακοπή κυκλοφορίας λόγω εγκατάστασης οπτικής ίνας στο κέντρο του Βόλου
Διακοπή κυκλοφορίας λόγω εγκατάστασης οπτικής ίνας στο κέντρο του Βόλου

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω εγκατάστασης οπτικής ίνας στο κέντρο του Βόλου

Προσωρινή , σε τμήματα των οδών Λαρίσης, Αθηνών, , Καρτάλη, Γ. Δήμου και Γαμβέτα, λόγω εργασιών εγκατάστασης οπτικής ίνας, θα γίνει με αποφάσεις του αναπληρωτή Διευθυντή της Βασ. Καραΐσκου, που δημοσιεύτηκαν στη “Διαύγεια”.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η προσωρινή της α) τμημάτων της οδού Λαρίσης, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό , β) τμημάτων της Λεωφόρου Αθηνών, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Λαρίσης (έμπροσθεν ALPHABANK), γ) τμημάτων της οδού Δερβενακίων μεταξύ των οδών Λαρίσης και Αναγνωστοπούλου, δ) τμημάτων της οδού , στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Λυκούδη, ε) τμημάτων της οδού Κ. Καρτάλη, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Μπασδέκη, στ) τμημάτων της οδού Γ. Δήμου, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Καρυωτάκη, ζ) τμημάτων της οδού Βενιζέλου, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Μαλλιαρού κι η) τμημάτων της οδού Γαμβέτα μεταξύ των οδών 28ης Οκτωβρίου κι Ερμού, από την 16/10/2018, ημέρα Τρίτη έως την 16/12/2018, ημέρα και από ώρες 07.00 έως 21.00, λόγω εγκατάστασης οπτικής ίνας, φρεζαρίσματος των οδών και ασφαλτόστρωσης, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων περί «κοινής ησυχίας» και «ς Αργίας».

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από τα εναπομείναντα τμήματα των οδών και από τις παρακείμενες οδούς όταν πραγματοποιείται ολική διακοπή οδού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση