Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διακοπή κυκλοφορίας λόγω εγκατάστασης οπτικής ίνας στο κέντρο του Βόλου
Διακοπή κυκλοφορίας λόγω εγκατάστασης οπτικής ίνας στο κέντρο του Βόλου

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω εγκατάστασης οπτικής ίνας στο κέντρο του Βόλου

Προσωρινή , σε τμήματα των οδών Λαρίσης, Αθηνών, Ιωλκού, Καρτάλη, Γ. Δήμου και Γαμβέτα, λόγω εργασιών εγκατάστασης οπτικής ίνας, θα γίνει με αποφάσεις του αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας ς Βασ. Καραΐσκου, που δημοσιεύτηκαν στη “”.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η προσωρινή της α) τμημάτων της οδού Λαρίσης, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό , β) τμημάτων της Λεωφόρου Αθηνών, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Λαρίσης (έμπροσθεν ALPHABANK), γ) τμημάτων της οδού Δερβενακίων μεταξύ των οδών Λαρίσης και Αναγνωστοπούλου, δ) τμημάτων της οδού Ιωλκού, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Λυκούδη, ε) τμημάτων της οδού Κ. Καρτάλη, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Μπασδέκη, στ) τμημάτων της οδού Γ. Δήμου, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Καρυωτάκη, ζ) τμημάτων της οδού Βενιζέλου, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Μαλλιαρού κι η) τμημάτων της οδού Γαμβέτα μεταξύ των οδών κι Ερμού, από την 16/10/, ημέρα Τρίτη έως την 16/12/, ημέρα Κυριακή και από ώρες 07.00 έως 21.00, λόγω εγκατάστασης οπτικής ίνας, φρεζαρίσματος των οδών και ασφαλτόστρωσης, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων περί «κοινής ησυχίας» και «Κυριακής Αργίας».

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από τα εναπομείναντα τμήματα των οδών και από τις παρακείμενες οδούς όταν πραγματοποιείται ολική διακοπή οδού.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση