Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διακοπή κυκλοφορίας για τις εργασίες στον κυκλικό κόμβο στα Αστέρια Αγριάς
Διακοπή κυκλοφορίας για τις εργασίες στον κυκλικό κόμβο στα Αστέρια Αγριάς

Διακοπή κυκλοφορίας για τις εργασίες στον κυκλικό κόμβο στα Αστέρια Αγριάς

Με του Αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Μιλτ. Αλεξάκη που εκδόθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου, αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας της Ε.Ο Βόλου ς (κάτω κλάδος Ε.Ο. 34) στο ύψος της θέσης “Αστέρια ς”, από χθες 16/9/2019, ημέρα Δευτέρα έως τις 11/11/2019, ημέρα Δευτέρα και καθ΄ όλο το 24ωρο, στo πλαίσιo του πρώτου σταδίου εργασιών κατασκευής του κυκλικού κόμβου στη θέση “Αστέρια ς” της Ε.Ο Βόλου ς (κάτω κλάδος – Ε.Ο.34), με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας» και «Κυριακής Αργίας».

Η κίνηση των οχημάτων επί της Παραλιακής οδού θα διεξάγεται ως εξής:

Τα που κινούνται με κατεύθυνση από Βόλο προς Αγριά από το εναπομείναν τμήμα του τος κυκλοφορίας προς Αγριά της Ε.Ο Βόλου Ζαγοράς (κάτω κλάδος – Ε.Ο.34) με απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κατά μήκος της ανωτέρω διαδρομής.

Τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Αγριά προς Βόλο δια μέσω των οδών Ολυζώνος, Νηλείας, Αγίου Αθανασίου και Περιφερειακής οδού, με μονοδρόμηση της ς της περιφερειακής οδού, με απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κατά μήκος της ανωτέρω διαδρομής καθώς και ρύθμιση με κίνηση προτεραιότητας κατά μήκος της ανωτέρω διαδρομής.

Τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Βόλο προς Αγριά λόγω μονοδρόμησης της ς της Περιφερειακής οδού, δια μέσω των οδών Αλκίππης, Ροστώβ, Ελύτη κτλ προς την Παραλιακή οδό.

Εξαιρούνται τα οχήματα της τα οποία θα διέρχονται από άνοιγμα πλάτους τριών μέτρων παραπλεύρως της νησίδας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση