Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Διακοπή κυκλοφορίας για τις εργασίες στον κυκλικό κόμβο στα Αστέρια Αγριάς
Διακοπή κυκλοφορίας για τις εργασίες στον κυκλικό κόμβο στα Αστέρια Αγριάς

Διακοπή κυκλοφορίας για τις εργασίες στον κυκλικό κόμβο στα Αστέρια Αγριάς

Με απόφαση του Αναπληρωτή Διευθυντή της Μιλτ. Αλεξάκη που εκδόθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου, αποφασίστηκε η προσωρινή της κυκλοφορίας της Ε.Ο Βόλου Ζαγοράς (κάτω κλάδος Ε.Ο. 34) στο ύψος της θέσης “Αστέρια Αγριάς”, από χθες 16/9/2019, ημέρα Δευτέρα έως τις 11/11/2019, ημέρα Δευτέρα και καθ΄ όλο το 24ωρο, στo πλαίσιo του πρώτου σταδίου εργασιών κατασκευής του κυκλικού κόμβου στη θέση “Αστέρια Αγριάς” της Ε.Ο Βόλου Ζαγοράς (κάτω κλάδος – Ε.Ο.34), με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας» και «Κυριακής Αργίας».

Η κίνηση των οχημάτων επί της Παραλιακής οδού θα διεξάγεται ως εξής:

Τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Βόλο προς Αγριά από το εναπομείναν τμήμα του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αγριά της Ε.Ο Βόλου Ζαγοράς (κάτω κλάδος – Ε.Ο.34) με απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κατά μήκος της ανωτέρω διαδρομής.

Τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Αγριά προς Βόλο δια μέσω των οδών Ολυζώνος, Νηλείας, Αγίου Αθανασίου και Περιφερειακής οδού, με μονοδρόμηση της σήραγγας της περιφερειακής οδού, με απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κατά μήκος της ανωτέρω διαδρομής καθώς και ρύθμιση με κίνηση προτεραιότητας κατά μήκος της ανωτέρω διαδρομής.

Τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Βόλο προς Αγριά λόγω μονοδρόμησης της σήραγγας της Περιφερειακής οδού, δια μέσω των οδών Αλκίππης, , Ελύτη κτλ προς την Παραλιακή οδό.

Εξαιρούνται τα οχήματα της τα οποία θα διέρχονται από άνοιγμα πλάτους τριών μέτρων παραπλεύρως της νησίδας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυκλικούς κόμβους στον Αλμυρό κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας #κυκλικοίκόμβοι - https://t.co/3Bp6uwk602 -

  • Aλλαγή παραγωγικού μοντέλου της χώρας #ΚυριάκοςΠιερρακάκης - https://t.co/QNwoEuiJwU -

  • «Παγώνουν» τα μνημόνια με τη Βόρεια Μακεδονία #ΒόρειαΜακεδονία - https://t.co/7jiJzsb68O -

"Αλιεύοντας" την είδηση