Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διακήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού για παροχή τουριστικών υπηρεσιών
Διακήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού  για παροχή τουριστικών υπηρεσιών

Διακήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού για παροχή τουριστικών υπηρεσιών

Στη δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού προχωρά ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, για την ανάδειξη παραχωρησιούχου δικαιώματος χρήσης του αναγκαίου λιμενικού χώρου και συναφώς της χορήγησης Άδειας υπαίθριου (πλανόδιου) εμπορίου με αντικείμενο ψυχαγωγική δραστηριότητα (παροχή τουριστικών υπηρεσιών -περιήγησης με ιππήλατη άμαξα).

Σκοπός της διαγωνιστικής διαδικασίας είναι η ανάδειξη ενός παραχωρησιούχου δικαιώματος χρήσης του αναγκαίου λιμενικού χώρου και συναφώς τη χορηγιούχου αντίστοιχης Άδειας άσκησης υπαίθριου (πλανόδιου) εμπορίου, με αντικείμενο ψυχαγωγική δραστηριότητα και ειδικότερα την παροχή τουριστικών υπηρεσιών περιήγησης με ιππήλατη άμαξα, σε τμήμα της μη πεζοδρομημένης παραλιακής οδού , από την περιοχή της Πλατείας Τελωνείου έως και την οδό Κ. Καρτάλη, όπως έχει αποτυπωθεί (η διαδρομή της ιππήλατης άμαξας), στο φέρον 20/10/ και αριθμό σχεδίου Τ4, της Δ.Τ.Υ. της το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της διακήρυξης.

Το χρονικό διάστημα ισχύος της παραχώρησης του δικαιώματος χρήσης του προαναφερόμενου λιμενικού χώρου , θα εκτείνεται από την 01/03/2017 έως και 28/02/2019, υπό την αίρεση της πιστής τήρησης του συνόλου των όρων και προϋποθέσεων που τη διέπουν. Σε περίπτωση παραβίασης έστω και ενός όρου ή προϋπόθεσης, από τις τιθέμενες, συμπεριλαμβανομένης της εμπρόθεσμης καταβολής ανταλλάγματος, η απορρέουσα εκ της παρούσα παραχωρητήρια Απόφαση (εγ του αποτελέσματος του διαγωνισμού) θα αίρεται και θα ανακαλείται η ισχύς της παραχώρησης, με Απόφαση του Δ.Σ. της βάσει των σχετικών διατάξεων του .2690/1999 (ΦΕΚ 45 Α΄).

Ως κριτήριο ανάδειξης του προσωρινού/τελικού πλειοδότη ορίζεται η υψηλότερη οικονομική προσφορά, υπό την αίρεση βέβαια της διαπίστωσης αρτιότητας του συνόλου των δικαιολογητικών συμμετοχής. Ως ελάχιστη οικονομική προσφορά ορίζεται το ποσό των 1.630 . Στο ποσό αυτό δεν περιλαμβάνεται το αναλογούν ποσό που αντιστοιχεί σε Φ.Π.Α. ποσοστού 24%, το οποίο θα προστίθεται επ' αυτού.

Η κατάθεση των προσφορών και των λοιπών δικαιολογητικών (φακέλων συμμετοχής) θα γίνει την Τετάρτη 18η Ιανουαρίου 2017 και κατά τις ώρες από 10:30 π.μ. έως και 11:00 π.μ. στο κτίριο ς της Ο.Λ.Β. Α.Ε. (κεντρική προβλήτα λιμένος Βόλου – 1ος όροφος – αίθουσα συνεδριάσεων Δ.Σ. Ο.Λ.Β. Α.Ε.).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση