Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διαγωνισμός για τη ναυαγοσωστική κάλυψη παραλιών του Δήμου Βόλου
Διαγωνισμός για τη ναυαγοσωστική κάλυψη παραλιών του Δήμου Βόλου

Διαγωνισμός για τη ναυαγοσωστική κάλυψη παραλιών του Δήμου Βόλου

Ο προκηρύσσει συνοπτικό διγωνισμό με σφργισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής για το σύνολο της ναυαγοσωστικής κάλυψης των πολυσύχναστων παραλιών του Δήμου , ενδεικτικού προϋπολογισμού δαπάνης 74.375,20ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%.

Οι προσφορές θα κατατεθούν στην Επιτροπή Δις του Διαγωνισμού στο Δημαρχείο Βόλου (Πλατεία Ρ. ου, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) στις 12 Απριλίου με ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών 10:30 π.μ. και ώρα λήξης ς προσφορών την 11:00 π.μ.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτά όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα ημεδαπά ή αλλοδαπά, συνεταιρισμοί και ενώσεις, υπάρχουσες και υπό σύσταση κοινοπραξίες.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται από τον αρμόδιο υπάλληλο του Τμήματος Προμηθειών κ. Ευστρατιάδη Γεώργιο, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλ.: 2421350294, FAX 2421097610. Αντίγραφα της ς θα διατίθενται στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση του Δήμου Βόλου www. dimos volos.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση