Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διαγωνισμός για τη φύλαξη του κέντρου φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην Αγριά
Διαγωνισμός για τη φύλαξη του κέντρου φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην Αγριά

Διαγωνισμός για τη φύλαξη του κέντρου φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην Αγριά

Ο Ελληνικός Ερυθρός Στυρός, προκηρύσσει νοιχτό δημόσιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει μόνο της τιμής, για την ς στα Κέντρα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στην Αγριά Βόλου, στην και στα Καλάβρυτα, συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης ποσού 186.000 ευρώ πλέον του αναλογούντος 24%, ήτοι ποσού 230.640 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του 24%.

Εκτιμώμενη διάρκεια της σύμβασης είναι 12 μήνες, αρχής γενομένης από την 01/01/2020 και η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης αντιστοιχεί στην ς για διάστημα 12 μηνών.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

Ως καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής των προσφορών στο σύστημα ορίζεται η 25/11/2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15.00 μ.μ.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών γίνεται τέσσερις εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών, στις 29/11 /2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:30.

Οι προσφορές θα ισχύουν για διάστημα έξι (6) μηνών από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ενώσεις ή κοινοπραξίες αυτών που διαθέτουν την κατάλληλη γνώση και εμπειρία και πληρούν τα κριτήρια ποιοτικής επιλογής που αναφέρονται στη διακήρυξη, ενώ για τη συμμετοχή στη διαδικασία απαιτείται η εγγυητικής επιστολής συμμετοχής ύψους 2% επί της προϋπολογισθείσας δαπάνης, εκτός ΦΠΑ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση