Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Διαγωνισμός για τη διαμόρφωση παιδικής χαράς και πλατείας σε Αλυκές και Ν. Ιωνία
Διαγωνισμός για τη διαμόρφωση παιδικής χαράς και πλατείας σε Αλυκές και Ν. Ιωνία

Διαγωνισμός για τη διαμόρφωση παιδικής χαράς και πλατείας σε Αλυκές και Ν. Ιωνία

Ανοιχτό διαγωνισμό προκηρύσσει ο Δήμος Βόλου για την ανάθεση του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΕΜΑΝ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΓΑΣΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ» με προϋπολογισμό 128.300,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Το έργο συντίθεται από την κατηγορία οικοδομικών εργασιών με προϋπολογισμό 102.163,62€ (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα).

Τα τεύχη Δημοπράτησης (εκτός του εντύπου οικονομικής προσφοράς) θα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση (http://dimosvolos.gr/Εφημερίδα της Υπηρεσίας/Διαγωνισμοί – Προμήθειες – Συμβάσεις/Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών/ Απρίλιος 2017) από όπου θα μπορούν να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι.

Το σφραγισμένο έντυπο Οικονομικής Προσφοράς χορηγείται στους ενδιαφερόμενους μέχρι τις 26/04/2017. Πληροφορίες: Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου & Τεχνικής Διαχείρισης, τηλ.: 24210 97503- 2421094034.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 02-05-2017, ημέρα Τρίτη και 10:00 π.μ. ( λήξης παραλαβής προσφορών) στα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου (Μικρασιατών 81 – «Σπίρερ») και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι των
επιμέρους ποσοστών έκπτωσης του 95 παρ.2 του Ν.4412/2016.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στην A2 τάξη και άνω, σε έργα κατηγορίας ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ή αναβαθμισμένη ένωση (κοινοπραξία) στην 1 τάξη του Μ.Ε.ΕΠ. σε έργα κατηγορίας ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ (αναβαθμισμένο όριο).

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 2.070,00 € και ισχύ τουλάχιστον έξι (6) μηνών και 30 ημερών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Το έργο χρηματοδοτείται από ΣΑΤΑ. Προκαταβολή δε θα χορηγηθεί.

Ο ισχύος των προσφορών είναι έξι (6) μήνες και η εκτέλεσης του έργου
είναι δύο (2) μήνες.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή.

Η περίληψη της διακήρυξης θα δημοσιευθεί, σε δύο ημερήσιες τοπικές εφημερίδες του Νομού , σε μία εβδομαδιαία τοπική εφημερίδα του Νομού και σε δύο ημερήσιες οικονομικές πανελλήνιες εφημερίδες ΓΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ, ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ.( 20 της διακήρυξης).

Η δαπάνη δημοσίευσης της περίληψης της διακήρυξης θα βαρύνει τον ανάδοχο του έργου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων - https://t.co/wkJb0gS5x2… -

  • Τρία #μετάλλια η #Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο #Ελλάδα #μετάλλια #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/Lsmq1k8EAu -

  • Στο εργοτάξιο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας #ΔημοτικόΘέατροΒόλου - https://t.co/oXFC0E1cpc -

"Αλιεύοντας" την είδηση