Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διαγωνισμός για τη διαμόρφωση παιδικής χαράς και πλατείας σε Αλυκές και Ν. Ιωνία
Διαγωνισμός για τη διαμόρφωση παιδικής χαράς και πλατείας σε Αλυκές και Ν. Ιωνία

Διαγωνισμός για τη διαμόρφωση παιδικής χαράς και πλατείας σε Αλυκές και Ν. Ιωνία

Ανοιχτό διαγωνισμό προκηρύσσει ο Δήμος Βόλου για την ανάθεση του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΕΜΑΝ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΓΑΣΕΣ ΚΑΙ ΠΛΙΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ» με προϋπολογισμό 128.300,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Το έργο συντίθεται από την κατηγορία οικοδομικών εργασιών με προϋπολογισμό 102.163,62€ (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα).

Τα τεύχη Δημοπράτησης (εκτός του εντύπου οικονομικής προσφοράς) θα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση (http://dimosvolos.gr/Εφημερίδα της Υπηρεσίας/Διαγωνισμοί – Προμήθειες – Συμβάσεις/Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών/ Απρίλιος 2017) από όπου θα μπορούν να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 02-05-2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. (ώρα λήξης παραλαβής προσφορών) στα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου (Μικρασιατών 81 – κτίριο «Σπίρερ») και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι των
επιμέρους ποσοστών έκπτωσης του 95 παρ.2α του Ν.4412/.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στην A2 τάξη και άνω, σε έργα κατηγορίας ΟΙΚΟΙΚΑ ή αναβαθμισμένη ένωση (κοινοπραξία) στην Α1 τάξη του Μ.Ε.ΕΠ. σε έργα κατηγορίας ΟΙΚΟΙΚΑ (αναβαθμισμένο όριο).

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 2.070,00 € και ισχύ τουλάχιστον έξι (6) μηνών και 30 ημερών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Το έργο χρηματοδοτείται από ΣΑΤΑ. Προκαταβολή δε θα χορηγηθεί.

Ο ισχύος των προσφορών είναι έξι (6) μήνες και η προθεσμία εκτέλεσης του έργου
είναι δύο (2) μήνες.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την .

Η περίληψη της ς θα δημοσιευθεί, σε δύο ημερήσιες τοπικές εφημερίδες του Νομού Μαγνησίας, σε μία εβδομαδιαία τοπική εφ του Νομού Μαγνησίας και σε δύο ημερήσιες οικονομικές πανελλήνιες εφημερίδες ΓΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ, ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ.(Άρθρο 20 της ς).

Η δαπάνη δημοσίευσης της περίληψης της διακήρυξης θα βαρύνει τον ανάδοχο του έργου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση