Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διαγωνισμός για τα χρησιμοποιημένα λιπαντικά οχημάτων στο Δήμο Βόλου
Διαγωνισμός για τα χρησιμοποιημένα λιπαντικά οχημάτων στο Δήμο Βόλου

Διαγωνισμός για τα χρησιμοποιημένα λιπαντικά οχημάτων στο Δήμο Βόλου

Ομόφωνα εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε σήμερα οι όροι διακήρυξης φανερού προφορικού πλειοδοτικού διαγωνισμού που αφορά την ανάδειξη πλειοδότη για την εκποίηση χρησιμοποιημένων λιπαντικών ελαίων μηχανής καύσης, κιβωτίου ταχυτήτων και λίπανσης, .

Ο αναζητά πλειοδότη για τα μίγματα αποβλήτων λιπαντικών ελαίων μηχανής καύσης, κιβωτίου ταχυτήτων και λίπανσης, που υπολογίζεται σε 5,1 τόνοι ετησίως και σύμφωνα με την καταμέτρησης και εκτίμησης των εκποιούμενων ειδών, η τιμή εκκίνησης ορίζεται σε 0,10 €/κιλό.

Στον διαγωνισμό που έχουν δικαίωμα συμμετοχής ατομικές επιχειρήσεις ή εταιρίες που είναι συμβεβλημένες με τα αντίστοιχα ενεργά συλλογικά συστήματα τα οποία υπάγονται στο υπουργείο Περιβάλλοντος και ελέγχονται από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης, δεκτές γίνονται προσφορές άνω των 0,10 €/κιλό, που είναι οι τιμές εκκίνησης.

Ο πλειοδότης θα παραλαμβάνει τα εκποιούμενα είδη με δικά του μέσα από το Δημοτικό Αμαξοστάσιο, ενώ τα μίγματα αποβλήτων λιπαντικών θα βρίσκονται σε στεγασμένο χώρο, εντός ειδικών κάδων που ο ανάδοχος παραχωρεί προς χρήση στο Δήμο.

Η ζύγιση του φορτίου των παραδοτέων ειδών θα γίνεται στη γεφυροπλάστιγγα του Δήμου παρουσία του αρμόδιου υπαλλήλου.

Η διάρκεια της σύμβασης συνεργασίας και της εταιρίας ορίζεται σε τρία έτη, από την ημερομηνία υπογραφής, με δυνατότητα ς για ένα ακόμη έτος.

Επίσης, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα την υποβολή πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου του έργου «Συντηρήσεις Δρόμων Δ.Ε και Ν. Ιωνίας, τροποποίησε προηγούμενη απόφαση το έργο «Μετατροπή του Εκθεσιακού -Αθλητικού υ σε συνεδριακό », ως προς την αναγραφή του κόστους (αντί για 490.230 ε η δαπάνη εκτέλεσης του έργου είναι 490.200 € με ΦΠΑ), θέμα για το οποίο μειοψήφησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργ. Πατσιαντάς, για πολιτικούς λόγους.

Τέλος, εγκρίθηκε το πρακτικό ανάδειξης προσωρινού αναδόχου για τη δρόμων των Δ.Ε., και Ν. Ιωνίας και για πυρος, καθώς και το πρακτικό συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια εξοπλισμού παιδιών χαρών ύψους 74.300 με ΦΠΑ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση