Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διαγωνισμός για περισυλλογή και φιλοξενία αδέσποτων
Διαγωνισμός για περισυλλογή και φιλοξενία αδέσποτων

Διαγωνισμός για περισυλλογή και φιλοξενία αδέσποτων

Στη θέση Μρθάς του Δήμου Βόλου

Ο δήμαρχος Βόλου με απόφαση που δημοσιεύτηκε σήμερα στη , προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό µε σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής, στο σύνολο των προκηρυχθεισών υπηρεσιών, για την «Περισυλλογή-φιλοξενία φροντίδα αδέσποτων ζώων (σκυλιών) των ∆.Ε. Δήμου Βόλου, στο δημοτικό ενδιαίτημα στη θέση Μαραθάς, για χρονικό διάστημα 12 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης», ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού 47.591,20€(συμπεριλαμβανομένου 24%).

Οι προσφορές θα υποβληθούν ως εξής:

α) Με (ταχυδρομικά, courier, συστημένη επιστολή), ή µε στο Πρωτόκολλο του Δήμου Βόλου (δ/νση: Πλατεία Ρήγα Φεραίου, Τ.Κ. 38001, ), το αργότερο μέχρι την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού, δηλαδή µέχρι στις 9/8/2017, ηµέρα Τετάρτη και ώρα 10.30 π.µ. ή

β) Με κατάθεσή τους στην Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού (στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο ), την ημέρα διενέργειας διαγωνισμού, ήτοι στις 9/8/2017 και από ώρα 10.30 π.µ. (ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών) μέχρι τις 11.00 π.µ. (ώρα λήξης της επίδοσης/παραλαβής προσφορών).

Στο διαγωνισμό θα γίνονται δεκτοί όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, οι συνεταιρισμοί ή κοινοπραξίες, καθώς και οι ενώσεις οικονομικών φορέων που υποβάλλουν κοινή προσφορά και εκτελούν αντίστοιχες υπηρεσίες σχετικές µε το αντικείμενο του διαγωνισμού.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό θα παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Τμήμα Προμηθειών της ∆/νσης Οικονομικών, πληρ: Μαρία Παπαϊωάννου, τηλ:(24213)50177, 50165.

Προς διευκόλυνση των ενδιαφεροµένων πλήρες τεύχος της ς και των παραρτηµάτων που τη συνοδεύουν θ' αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ∆ήµου Βόλου στο διαδίκτυο www.dimosvolos.gr.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση