Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διαγωνισμός για περισυλλογή και φιλοξενία αδέσποτων από τον Δήμο Βόλου
Διαγωνισμός για περισυλλογή και φιλοξενία αδέσποτων από τον Δήμο Βόλου

Διαγωνισμός για περισυλλογή και φιλοξενία αδέσποτων από τον Δήμο Βόλου

Συνοπτικό διαγωνισμό µε σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής, στο σύνολο των προκηρυχθεισών υπηρεσιών, για την «Περισυλλογή-φιλοξενία- φροντίδα αδέσποτων ζώων (σκυλιών) των Δ.Ε.. Δήμου , στο δημοτικό ενδιαίτημα στη θέση Μαραθάς, για χρονικό διάστημα 12 μηνών από την υπογραφή της ς», ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού 47.591,20€ συμπεριλαμομένου ΦΠΑ προκηρύσσει ο .

Η απόφαση του Δήμου Βόλου, δημοσιεύτηκε σήμερα στη “Διαύγεια”.

Οι προσφορές θα υποβληθούν ως εξής:

α) Με αποστολή (ταχυδρομικά,courier, συστημένη επιστολή), ή µε κατάθεση στο Πρωτόκολλο του Δήμου Βόλου (δ/νση: Πλατεία , Τ.Κ. 38001, ), το αργότερο μέχρι την διενέργειας του διαγωνισμού, δηλαδή μέχρι στις 29/11/2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.30 π.µ.

β) Με κατάθεσή τους στην Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού (στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο), την ημέρα διενέργειας διαγωνισμού, ήτοι στις 29/11/2017 και από ώρα 10.30 π.µ. (ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών) μέχρι τις 11.00 π.µ. (ώρα λήξης της επίδοσης/παραλαβής προσφορών).

Στο διαγωνισμό θα γίνονται δεκτοί όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, οι συνεταιρισμοί ή κοινοπραξίες, καθώς και οι ενώσεις οικονομικών φορέων που υποβάλλουν κοινή προσφορά και εκτελούν αντίστοιχες σχετικές µε το αντικείμενο του διαγωνισμού.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό θα παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Τμήμα Προμηθειών της ∆/νσης Οικονομικών, πληρ: Μαρία Παπαϊωάννου, τηλ: (24213)50177.

Προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων πλήρες τεύχος της διακήρυξης και των παραρτημάτων που τη συνοδεύουν θ' αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου στο διαδίκτυο www.dimosvolos.gr.

Η παρούσα περίληψη διακήρυξης θα δημοσιευθεί σε μια ημερήσια νομαρχιακή εφ, θα τοιχοκολληθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Βόλου µε αποδεικτικό τοιχοκόλλησης και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «Διαύγεια».

Τα έξοδα δημοσίευσης θα βαρύνουν τον ανάδοχο. Η παρούσα υπογράφεται σύµφωνα µε την αριθ. πρωτ. 8428/29-01-2015 απόφαση του Δημάρχου Βόλου περί ανάθεσης αρμοδιοτήτων στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση