Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διαγωνισμός από Δήμο Βόλου για πληροφοριακές πινακίδες
Διαγωνισμός από Δήμο Βόλου για πληροφοριακές πινακίδες

Διαγωνισμός από Δήμο Βόλου για πληροφοριακές πινακίδες

Διαγωνισμό προκηρύσσει ο Βόλου για την προμήθεια πληροφοριακών  πινακίδων.
Ο διαγωνισμός είναι συνοπτικός , με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής, για το σύνολο των εργασιών, για την «Προμήθεια και τοποθέτηση πλαισίων – πληροφοριακών πινακίδων για τουριστικούς χάρτες και τουριστικές πληροφορίες στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Βόλου», συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 31.198,40€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Οι προσφορές θα υποβληθούν ως εξής:
α) Με αποστολή (ταχυδρομικά,courier, συστημένη επιστολή), ή με κατάθεση στο Πρωτόκολλο του Δήμου Βόλου (δ/νση: Πλατεία , Τ.Κ. 38333, ), το αργότερο μέχρι την διενέργειας του διαγωνισμού, δηλαδή μέχρι στις 1/8/, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.30 π.μ. ή
β) Με κατάθεσή τους στην Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού (στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο), την ημέρα διενέργειας διαγωνισμού, ήτοι στις 1/8/ και από ώρα 10.30 π.μ. (ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών) μέχρι τις 11.00 π.μ. (ώρα λήξης της επίδοσης/παραλαβής προσφορών).
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών σύμφωνα με το 25 παρ. 1 του ν.4412/2016, που ασκούν επαγγελματική δραστηριότητα σχετική με το αντικείμενο της εν λόγω προμήθειας και παρέχουν τα εχέγγυα για την καλή εκτέλεση της σύμβασης.
Πληροφορίες για το διαγωνισμό θα παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Τμήμα Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Βόλου, τηλέφωνα: (24213)50177, 50106.
Προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων πλήρες τεύχος της διακήρυξης και των παραρτημάτων που τη συνοδεύουν θ' αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου στο διαδίκτυο www.dimosvolos.gr, ενώ η παρούσα περίληψη θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «».
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση