Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διαφωνία Ν. Στόϊκου για τη λειτουργία του πάρκινγκ της Γαμβέτα
Διαφωνία  Ν. Στόϊκου για τη λειτουργία του πάρκινγκ της Γαμβέτα

Διαφωνία Ν. Στόϊκου για τη λειτουργία του πάρκινγκ της Γαμβέτα

 

Τη διαφωνία του  για τον τρόπο λειτουργίας του χώρου στάθμευσης στη διασταύρωση των οδών αμβέτα και , εξέφρασε ο σύμβουλος της α' ελάσσονος μειοψηφίας ίκος Στόικος, κατά τη διάρκεια της σημερινής  συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Συγκεκριμένα είπε   ότι ναι μεν είναι απαραίτητη η λειτουργία χώρων στάθμευσης για να αποσυμφορηθεί το κέντρο, ωστόσο δεν πρέπει να είναι και πρέπει να διασφαλιστεί η επί δίωρο παραμονή των αυτοκινήτων «καθώς υπάρχει κίνδυνος να μετατραπεί σε πάρκινγκ των «τζαμπατζήδων» της γειτονιάς και να μην εξυπηρετήσει τις ανάγκες των δημοτών».

Σύμφωνα με τον . Στόικο «δεν είναι δυνατόν ο Βόλου να μπαίνει σε έξοδα και να μην υπάρχει διασφάλιση. Δεν διαφωνώ με τη φιλοσοφία ότι πρέπει να υπάρχουν χώροι στάθμευσης, αλλά όχι δωρεάν και χωρίς να διαφυλάσσεται ο τρόπος λειτουργίας». Ο σύμβουλος καταψήφισε το θέμα που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θαν. Σταυρίδης είπε ότι θα τοποθετηθεί διευκρινιστική πινακίδα και στην αρχή θα υπάρχει αστυνόμευση, ώστε τα αυτοκίνητα να μην ξεπερνούν το δίωρο της ς, ενώ ήδη υπάρχει πρόβλεψη για στάθμευση μοτοσικλετών και ποδηλάτων. Επίσης ανέφερε ότι ο χώρος από τις 11 το βράδυ μέχρι νωρίς το πρωί θα διατίθεται για τη στάθμευση αυτοκινήτων των κατοίκων της περιοχής.

Ο σύμβουλος της πλειοψηφίας . Βλις τόνισε ότι εφόσον τα έξοδα είναι ανταποδοτικά πρέπει να προσφερθεί δωρεάν ο χώρος στους δημότες, ενώ ο σύμβουλος Γ. Πράττος είπε ότι ο χώρος κρίνεται απαραίτητος λόγω του κυκλοφοριακού στο κέντρο και ότι θα τον ελέγχει η Δημοτική Αστυνομία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση