Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Διαφωνία Ν. Στόϊκου για τη λειτουργία του πάρκινγκ της Γαμβέτα
Διαφωνία  Ν. Στόϊκου για τη λειτουργία του πάρκινγκ της Γαμβέτα

Διαφωνία Ν. Στόϊκου για τη λειτουργία του πάρκινγκ της Γαμβέτα

 

Τη διαφωνία του  για τον τρόπο λειτουργίας του χώρου στάθμευσης στη διασταύρωση των οδών Γαμβέτα και , εξέφρασε ο σύμβουλος της α’ ελάσσονος μειοψηφίας Νίκος Στόικος, κατά τη διάρκεια της σημερινής  συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Συγκεκριμένα είπε   ότι ναι μεν είναι απαραίτητη η λειτουργία χώρων στάθμευσης για να αποσυμφορηθεί το κέντρο, ωστόσο δεν πρέπει να είναι και πρέπει να διασφαλιστεί η επί δίωρο παραμονή των αυτοκινήτων «καθώς υπάρχει κίνδυνος να μετατραπεί σε των «τζαμπατζήδων» της γειτονιάς και να μην εξυπηρετήσει τις ανάγκες των δημοτών».

Σύμφωνα με τον Ν. Στόικο «δεν είναι δυνατόν ο να μπαίνει σε έξοδα και να μην υπάρχει διασφάλιση. Δεν διαφωνώ με τη φιλοσοφία ότι πρέπει να υπάρχουν στάθμευσης, αλλά όχι και χωρίς να διαφυλάσσεται ο τρόπος λειτουργίας». Ο σύμβουλος καταψήφισε το θέμα που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Ο Τεχνικών Υπηρεσιών Θαν. Σταυρίδης είπε ότι θα τοποθετηθεί διευκρινιστική πινακίδα και στην αρχή θα υπάρχει αστυνόμευση, ώστε τα αυτοκίνητα να μην ξεπερνούν το δίωρο της δωρεάν στάθμευσης, ενώ ήδη υπάρχει πρόβλεψη για στάθμευση μοτοσικλετών και ποδηλάτων. Επίσης ανέφερε ότι ο χώρος από τις 11 το βράδυ μέχρι νωρίς το πρωί θα διατίθεται για τη στάθμευση αυτοκινήτων των κατοίκων της περιοχής.

Ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Γ. Βλιώρας τόνισε ότι εφόσον τα έξοδα είναι ανταποδοτικά πρέπει να προσφερθεί δωρεάν ο χώρος στους δημότες, ενώ ο σύμβουλος Γ. είπε ότι ο χώρος κρίνεται απαραίτητος λόγω του κυκλοφοριακού στο κέντρο και ότι θα τον ελέγχει η Δημοτική Αστυνομία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εκδήλωση στις Μηλιές για την επαναστατική δράση του Άνθμιμου Γαζή #ΆνθμιμοςΓαζής - https://t.co/ReJL2qvgvM -

  • Οδηγούσε χωρίς #δίπλωμα   #δίπλωμα - https://t.co/7UhwKUJy6z -

  • Η ποδηλασία της Νίκης Βόλου έτρεξε για τη “Φλόγα” #ποδηλασίαΝίκηςΒόλου - https://t.co/FE3NdPFOqP -

"Αλιεύοντας" την είδηση