Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διαδικτυακή παρουσίαση της δράσης «e-λιανικό» από το Επιμελητήριο Μαγνησίας
Διαδικτυακή παρουσίαση της δράσης «e-λιανικό» από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Διαδικτυακή παρουσίαση της δράσης «e-λιανικό» από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

 

Το Επιμελητήριο πραγματοποιεί την διαδικτυακή παρουσίαση της νέας ς του ΕΠΑνΕΚ «e-λιανικό»: Επιχορήγηση ΜμΕ για τη δημιουργία ή αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος ().

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021, στις 6.00 το απόγευμα και εισηγητής θα είναι ο υπεύθυνος δράσης – μέλος oμάδας έργου Α.Ε.Δ.Ε.Π. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος  ιάννης Αποστολόπουλος.

Δικαιούχοι της δράσης είναι μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανεμπορίου (κύριος ΚΑΔ ή ΚΑΔ με τα μεγαλύτερα έσοδα), διατηρούν φυσικό κατάστημα και η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μετά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom, ακολουθώντας τον σύνδεσμο (link):
https://zoom.us/j/92940951356?pwd=c3JKRlpnZU16bllqSWRxTUlRSFJwQT09
Meeting ID: 929 4095 1356
Passcode: 573952

Δεν απαιτείται εγγραφή και η είσοδος στην πλατφόρμα θα ξεκινήσει 15 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή αιτήσεων για τη νέα του ΕΠΑνΕΚ «e-λιανικό» ξεκίνησε στις 22 Φεβρουαρίου με στόχο την επιχορήγηση ΜμΕ για την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος ().

Με τη νέα δράση, ο προϋπολογισμός της οποίας είναι 80 εκατ. ευρώ, επιδοτούνται δαπάνες μέχρι 5.000 ευρώ για την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) των επιχειρήσεων λιανεμπορίου και αναμένεται να ωφεληθούν περισσότερες από 18.000 επιχειρήσεις του κλάδου.

Υποβολή αίτησης ς
ια τη από την παρούσα δράση, απαιτείται η υποβολή αίτησης ηλεκτρονικά στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis) στην οποία θα επισυνάπτονται, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω:
• Κατάσταση ενεργών δραστηριοτήτων (ΚΑΔ) και εκτύπωση Προσωποποιημένης Πληροφόρησης της επιχείρησης μέσω της ιστοσελίδας gsis.gr
• Υπεύθυνες δηλώσεις περί πλήρωσης της ιδιότητας ΜμΕ και περί πλήρωσης των απαιτήσεων σώρευσης
• Φορολογικά στοιχεία και έντυπα με εμφανείς τις ενδείξεις ηλεκτρονικής/έντυπής υποβολής τους.
Η δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Α) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση