Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διαδικτυακή Aνοιχτή Γενική Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών
Διαδικτυακή Aνοιχτή Γενική Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών

Διαδικτυακή Aνοιχτή Γενική Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών

Η Επιτροπή Αγώνα καλεί τους την Τετάρτη 03 Μαρτίου 2021 στις 20.00 στην διαδικτυακή Aνοιχτή Γενική Συνέλευσή της για τον Μάρτιο 2021 προκειμένου να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις σχετικά με το ζήτημα της καύσης και του εργοστασίου SRF, που ταλανίζει και να συζητήσουν για τις επόμενες κινήσεις και τα νέα .

Καλούν όλες και όλους να συμμετέχουν ενεργά στην Επιτροπή γιατί είναι ο μόνος τρόπος να κερδίσουν τον αγώνα για καθαρό αέρα, για δημοκρατία και για μια αξιοπρεπή ζωή.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της σχετικής εκδήλωσης στην σελίδα της Επιτροπής στο Facebook: https://www.facebook.com/events/859465644609502/

Το λινκ για την συμμετοχή με την εφαρμογή ZOOM είναι: https://us02web.zoom.us/meeting/82853264522/edit… ή αλλιώς ID 828 5326 4522.

.

Η ΓΣ θα μεταδοθεί ζωντανά και μέσω της σελίδας της Επιτροπής στο Facebook (https://www.facebook.com/epitropiAgonaVolou)

Ημερήσια Διάταξη

Παρουσίαση Έργου Επιτροπής

Θέματα

1. Νομικές ενέργειες

2. Παρουσίαση “Σύλλογος Μαγνησίας για την Υγεία και το Περιβάλλον”

3. Καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης (crowdfunding)

4. Ομάδες Εργασίας-Εγγραφές νέων μελών

5. Μελλοντικές δράσεις-ενέργειες της Επιτροπής

Διάρκεια συνέλευσης: 2 ώρες (20.00-22.00).

Απάντηση  πλειοψηφίας του Συντονιστικού στην τελευταία ανάρτηση της υπό κατοχής σελίδας της Επιτροπής

Η Επιτροπή Αγώνα ονομάζεται Επιτροπή Πολιτών. Τέσσερα χρόνια δουλεύαμε με ανοιχτές συνελεύσεις αμεσοδημοκρατικά. Ήταν πάντα μία ανοιχτή συνέλευση που ενημέρωνε τους καθώς το πρόβλημα είναι κοινό για όλη την πόλη. Η Γενική Συνέλευση ήταν και θα είναι πάντα το όργανο λήψης αποφάσεων.

Αυτή είναι και ο λόγος ύπαρξης του Συντονιστικό, αποτελούμενο από έμπειρα και αξιόμαχα μέλη για να ενημερώνει τους και να τους προετοιμάζει για τη λήψη αποφάσεων σύμφωνα με τη λαϊκή βούληση.

Για αυτό η Επιτροπή Πολιτών είναι αυτή τη στιγμή μία από τις πιο ενεργές ακτιβιστικές ομάδες της χώρας. Και σίγουρα δεν δημιουργήθηκε τον τελευταίο χρόνο υπό συνθήκες καραντίνας. Ούτε επειδή κάποιοι αποφάσισαν ότι τους εξυπηρετεί ένας κλειστός συγκεντρωτικός χαρακτήρας μέσα στην καραντίνα.

Το ζήτημα πλέον ξεφεύγει από την ανελεύθερη συμπεριφορά ορισμένων μελών που αναρτούν ρατσιστικά σχόλια δημόσια στους προσωπικούς τους λογαριασμούς ή προπηλακίζουν μέλη με σεξιστικούς χαρακτηρισμούς, και οδεύει σε πιο σοβαρές καταστάσεις, εξίσου όμως ανελεύθερων μεθοδεύσεων, προχωρώντας προς την πλήρη κατάλυση των δημοκρατικών διαδικασιών που δημιούργησαν και ανέπτυξαν τον πολυσχιδή χαρακτήρα της Επιτροπής. 

Από μία ομάδα 15 ατόμων που κάνει ουσιαστικά ότι θέλει. Τι ακριβώς είναι η παρέα της «ολομέλειας»; Αυτό το μόρφωμα εμφανίστηκε για να εξυπηρετήσει την επικοινωνία στις ημέρες της καραντίνας. Στην ουσία όμως δεν υπάρχει καμία ολομέλεια, κανένα κλειστό club, παρά μόνο Συντονιστικό και Γενική Συνέλευση.

Και αυτή η κλειστή ομάδα αφαιρεί από το Συντονιστικό του Αγώνα την δικαιοδοσία να προσφέρει στο λαό του τη δυνατότητα να αποφασίζει για τη μοίρα του στο μείζον ζήτημα της καύσης απορριμμάτων.   

Αυτό ιστορικά δεν έχει συμβεί πουθενά και σε κανέναν αγώνα πολιτών!

Πρέπει να αφαιρεθεί ο όρος “πολιτών” από τον τίτλο και να ενημερωθεί ο Τύπος για την αλλαγή κατεύθυνσης αυτής της μικρής μειοψηφίας που ονομάζει τον εαυτό της «ολομέλεια».

Επίσης όσοι επιβαρυνόμαστε με δικαστικές εντολές, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε δημόσια ότι δεν εκπροσωπούμε αυτή την παραφυάδα της επιτροπής, για να μην συνεχίσουμε να συλλέγουμε ποινές γιατί κάποιοι αποφάσισαν να λειτουργούν έτσι αυθαίρετα, γιατί εδώ ΑΛΛΑΖΟΥΝ άρδην τα πράγματα σε σχέση με τη λειτουργία της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών κατά της Καύσης από την ΑΓΕΤ.

Ενημερώνουμε ότι τα ίδια διασπαστικά μέλη έκαναν κατοχή της ιστοσελίδας χωρίς καμία διαβούλευση, έβγαλαν πραξικοπηματικά και με προσωπική υστεροβουλία τους συνδιαχειριστές της σελίδας και τους αφαίρεσαν την πρόσβαση στα υπόλοιπα ηλεκτρονικά μέσα. Ταυτόχρονα κατηγορούν τα ενεργά μέλη του Συντονιστικού για παραίτηση, όταν αυτά αποχώρησαν από συνομιλίες που πρόσβαλαν την αξιοπρέπεια και την ακεραιότητα της προσωπικότητας και της επιτροπής, χαρακτηρίζοντας συναγωνιστές «πρώην ανθρώπους» και άλλες συναφείς, απαράδεκτες προσβολές.

Ιδού η επιτομή της απολυταρχίας και της βαρβαρότητας!

Η πλειοψηφία του Συντονιστικού διαχωρίζει τη θέση του από αυτήν την καθ’ επίφαση «επιτροπή» και καλεί τον λαό του Βόλου σε ανοιχτή συνέλευση για να παρουσιάσουν τον επισυναπτόμενο κανονισμό λειτουργίας και να συζητηθούν οι μελλοντικές ενέργειες της Επιτροπής, την Τετάρτη 3/3, 8μμ στον κάτωθι σύνδεσμο:

Epitropi Agona Politon Volos  is inviting you to a scheduled Zoom meeting.
>
> Topic: Zoom Meeting
> Time: Mar 3, 2021 08:00 PM Athens
>
> Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/81075166834?pwd=T2R0dDhXNmZwamVIZEUxSjROd2xTQT09
>
> Meeting ID: 810 7516 6834
> Passcode: 395603
> One tap mobile
> +302111984488,,81075166834#,,,,*395603# Greece
> +302311180599,,81075166834#,,,,*395603# Greece
>
> Dial by your location
>        +30 211 198 4488 Greece
>        +30 231 118 0599 Greece
> Meeting ID: 810 7516 6834
> Passcode: 395603
> Find your local number: https://us02web.zoom.us/u/keokSkAjm6

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον ΟΛΒ ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς #ΜαργαρίτηςΣχοινάς… - https://t.co/nQrNwaVaQW -

  • Ασφαλτοστρώσεις σε #Αργαλαστή και Άφησσο #Αργαλαστή #Άφησσος - https://t.co/LsNB98NAo8 -

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

"Αλιεύοντας" την είδηση