Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου
Δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου

Δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου

Δια ζώσης, μετά από αρκετό διάστημα, συνεδριάζει μεθαύριο Τετάρτη 25 Αυγούστου στις 6.00 το απόγευμα, το συμβούλιο Βόλου.

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη, που περιλαμβάνει 22 θέματα, θα ληφθεί απόφαση για την εκμίσθωση  της δημοτικής έκτασης επί των οδών – Σέκερη – Σαρανταπόρου, την οποία ζητούσε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για την επέκτασή του και ο δήμαρχος δεν την παραχωρεί.

Επίσης , θα λάβει απόφαση για τον καθορισμό τιμολογιακής πολιτικής του πάρκινγκ της Φιλελλήνων και για την παραχώρηση χώρου για χρήση υποσταθμού του πολυώροφου κτιρίου στάθμευσης αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών -Φιλελλήνων.

Ακόμη το Συμβούλιο θα εκφράσει επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την εγκατάσταση και λειτουργία Φωτοβολταϊκού Σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 48,5 ΜW στη θέση «ΑΕΤΟΣ» των Δ.Ε. Αλμυρού, Βόλου και Ρήγα Φεραίου και θα αποφασίσει την παραχώρηση γηπέδου για εγκατάσταση σταθμού μέτρησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης σε χώρο ιδιοκτησίας του Δήμου Βόλου, καθώς και επί της Μελέτης οριστικής οριοθέτησης τμήματος του ρέματος Σεσκουλιώτη στο ΄ Επιχειρηματικό Πάρκο και Βιομηχανικό Πάρκο Βόλου του Δήμου Βόλου της Π. Ε. Μαγνησίας.

Τέλος, θα αποφασίσει τη λήψη μέτρων πυροπροστασίας στο Άλσος Πευκάκια και την εγκατάσταση μόνιμου υδροδοτικού δικτύου κατάσβεσης για πυροπροστασία λόφου Γορίτσας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 55χρονης ασθενούς από την Σκιάθο #διακομιδή - https://t.co/zmPSyj7m3o -

  • Νεκρή θαλάσσια χελώνα στη Νέα Αγχίαλο #θαλάσσιαχελώνα - https://t.co/h0H6A8E8Kd -

  • #τσιμεντόλιθο στο κεφάλι 77χρονης πέταξε 78χρονος #τσιμεντόλιθο - https://t.co/YYwqPuxz6E -

"Αλιεύοντας" την είδηση