Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου
Δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου

Δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου

Δια ζώσης, μετά από αρκετό διάστημα, συνεδριάζει μεθαύριο Τετάρτη 25 Αυγούστου στις 6.00 το απόγευμα, το Βόλου.

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη, που περιλαμβάνει 22 θέματα, θα ληφθεί απόφαση για την εκμίσθωση  της δημοτικής έκτασης επί των οδών Ζάχου – Σέκερη – Σαρανταπόρου, την οποία ζητούσε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για την επέκτασή του και ο δήμαρχος δεν την παραχωρεί.

Επίσης , θα λάβει απόφαση για τον καθορισμό τιμολογιακής πολιτικής του πάρκινγκ της Φιλελλήνων και για την παραχώρηση χώρου για χρήση υποσταθμού ΔΕΔΔΗΕ του πολυώροφου κτιρίου στάθμευσης αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών Δημητριάδος-Φιλελλήνων.

Ακόμη το θα εκφράσει επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την εγκατάσταση και λειτουργία Φωτοβολταϊκού Σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 48,5 ΜW στη θέση «ΑΕΤΟΣ» των Δ.Ε. Αλμυρού, και Ρήγα Φεραίου και θα αποφασίσει την παραχώρηση γηπέδου για εγκατάσταση σταθμού μέτρησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης σε χώρο ιδιοκτησίας του Δήμου Βόλου, καθώς και επί της Μελέτης οριστικής οριοθέτησης τμήματος του ρέματος Σεσκουλιώτη στο Α΄ Επιχειρηματικό Πάρκο και Βιομηχανικό Πάρκο του Δήμου Βόλου της Π. Ε. Μαγνησίας.

Τέλος, θα αποφασίσει τη λήψη μέτρων πυροπροστασίας στο Άλσος Πευκάκια και την εγκατάσταση μόνιμου υδροδοτικού δικτύου κατάσβεσης για λόφου Γορίτσας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση