Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου
Δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου

Δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου

Δια ζώσης, μετά από αρκετό διάστημα, συνεδριάζει μεθαύριο Τετάρτη 25 Αυγούστου στις 6.00 το απόγευμα, το .

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη, που περιλαμβάνει 22 θέματα, θα ληφθεί απόφαση για την εκμίσθωση  της δημοτικής έκτασης επί των οδών Ζάχου – Σέκερη – Σαρανταπόρου, την οποία ζητούσε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για την επέκτασή του και ο δήμαρχος δεν την παραχωρεί.

Επίσης , θα λάβει απόφαση για τον καθορισμό τιμολογιακής ς του πάρκινγκ της Φιλελλήνων και για την παραχώρηση χώρου για χρήση υποσταθμού ΔΕΔΔΗΕ του πολυώροφου κτιρίου στάθμευσης αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών -Φιλελλήνων.

Ακόμη το Συμβούλιο θα εκφράσει επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την εγκατάσταση και λειτουργία Φωτοβολταϊκού Σταθμού παρς ηλεκτρικής ς ισχύος 48,5 ΜW στη θέση «ΑΕΤΟΣ» των Δ.Ε. Αλμυρού, Βόλου και Ρήγα ου και θα αποφασίσει την παραχώρηση γηπέδου για εγκατάσταση σταθμού μέτρησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης σε χώρο ιδιοκτησίας του Δήμου Βόλου, καθώς και επί της Μελέτης οριστικής οριοθέτησης τμήματος του τος Σεσκουλιώτη στο Α΄ Επιχειρηματικό Πάρκο και Βιομηχανικό Πάρκο Βόλου του Δήμου Βόλου της Π. Ε. Μαγνησίας.

Τέλος, θα αποφασίσει τη λήψη μέτρων πυροπροστασίας στο Άλσος Πευκάκια και την εγκατάσταση μόνιμου υδροδοτικού δικτύου κατάσβεσης για πυροπροστασία λόφου ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση