Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δεύτερος κύκλος του προγράμματος δημόσιων τοιχογραφιών στην πόλη μας “CityCall”
Δεύτερος κύκλος του προγράμματος δημόσιων τοιχογραφιών στην πόλη μας “CityCall”

Δεύτερος κύκλος του προγράμματος δημόσιων τοιχογραφιών στην πόλη μας “CityCall”

δεύτερος κύκλος του προγράμματος δημόσιων τοιχογραφιών στην πόλη μας, το ““, μόλις ξεκίνησε.Μια ακόμη εντυπωσιακή έχει ξεκινήσει σε επι της συμβολής των οδών Αγίου Νεκταρίου και Σταδίου, στη Νέα Ιωνία, στον Ξηρόκαμπο.

Συμμετέχει η καλλιτέχνιδα Fio Silva η οποία ταξίδεψε από την Αργεντινή για να προσφέρει εθελοντικά το έργο της στην πόλη μας. Οι θεματικές των έργων εστιάζονται στη φύση και ιδιαίτερα στο πουλιά και το ίδιο επιχειρεί και στη νέα της στη πόλη μας.Θα ακολουθήσει τον Ιούνιο η συμμετοχή ενός καλλιτέχνη που μας έρχεται από τη Νέα Υόρκη με μια τοιχογραφία που θα αφήσει ιστορία.

Το πρόγραμμά μας τελεί υπό την αιγίδα και στήριξη του Δήμου Βόλου, του ΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Πολιτισμού, με την αιγίδα του Ινστιτούτου Θερβάντες ς και υποστηρίζετε από τις εταιρείες: Flame (graffiti spray), Meraki Cafe, Σβώλος, Noodles, Χωριάτικο,  Pizza Fan, Φιλομήλα, Χαλέβα, Λαγαράς/καλαθοφόρα, Τζίκας Πέτρος/σκαλωσιές, Aerial.gr, Ταχυδρόμος, Myvolos.netISupportStreetart και Lifo.

Για την ενημέρωσή σας μπορείτε όπως πάντα να επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες και τα .

Για όμορφες πόλεις, με ελεύθερους δημόσιους χώρους και συμμετοχικούς πολίτες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση