Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Δεύτερος κύκλος του προγράμματος δημόσιων τοιχογραφιών στην πόλη μας «CityCall»
Δεύτερος κύκλος του προγράμματος δημόσιων τοιχογραφιών στην πόλη μας «CityCall»

Δεύτερος κύκλος του προγράμματος δημόσιων τοιχογραφιών στην πόλη μας «CityCall»

δεύτερος κύκλος του προγράμματος δημόσιων τοιχογραφιών στην πόλη μας, το «CityCall«, μόλις ξεκίνησε.Μια ακόμη εντυπωσιακή τοιχογραφία έχει ξεκινήσει σε κτίριο επι της συμβολής των οδών Αγίου Νεκταρίου και Σταδίου, στη Νέα Ιωνία, στον Ξηρόκαμπο.

Συμμετέχει η καλλιτέχνιδα Fio Silva η οποία ταξίδεψε από την Αργεντινή για να προσφέρει εθελοντικά το έργο της στην πόλη μας. Οι θεματικές των έργων εστιάζονται στη φύση και ιδιαίτερα στο πουλιά και το ίδιο επιχειρεί και στη νέα της τοιχογραφία στη πόλη μας.Θα ακολουθήσει τον Ιούνιο η συμμετοχή ενός καλλιτέχνη που μας έρχεται από τη Νέα Υόρκη με μια τοιχογραφία που θα αφήσει ιστορία.

Το πρόγραμμά μας τελεί υπό την αιγίδα και στήριξη του Δήμου Βόλου, του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Πολιτισμού, με την αιγίδα του Ινστιτούτου Θερβάντες Αθήνας και υποστηρίζετε από τις εταιρείες: Flame (graffiti spray), Meraki Cafe, Σβώλος, Noodles, Χωριάτικο,  Pizza Fan, Φιλομήλα, Χαλέβα, Λαγαράς/καλαθοφόρα, Τζίκας Πέτρος/σκαλωσιές, Aerial.gr, Ταχυδρόμος, Μαγνησία, Myvolos.netISupportStreetart και Lifo.

Για την ενημέρωσή σας μπορείτε όπως πάντα να επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για όμορφες πόλεις, με ελεύθερους δημόσιους χώρους και συμμετοχικούς πολίτες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συντήρηση οδικού δικτύου Μαγνησίας - https://t.co/E3E1c1rfl2 -

  • Συνεργασία Μιχ. Μιτζικού- Δωροθέας Κολυνδρίνη για υλοποίηση έργων στην περιοχή του Ν. Πηλίου - https://t.co/HBlBjvgZDM -

  • Παραδίδεται σε έξι μήνες το κλειστό γυμναστήριο Ζαγοράς-Μουρεσίου #ΚλειστόΓυμναστήριο - https://t.co/zBD44puA4r -

"Αλιεύοντας" την είδηση