Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δεύτερος κύκλος του προγράμματος δημόσιων τοιχογραφιών στην πόλη μας “CityCall”
Δεύτερος κύκλος του προγράμματος δημόσιων τοιχογραφιών στην πόλη μας “CityCall”

Δεύτερος κύκλος του προγράμματος δημόσιων τοιχογραφιών στην πόλη μας “CityCall”

δεύτερος κύκλος του προγράμματος δημόσιων τοιχογραφιών στην πόλη μας, το ““, μόλις ξεκίνησε.Μια ακόμη εντυπωσιακή τοιχογραφία έχει ξεκινήσει σε κτίριο επι της συμβολής των οδών Αγίου Νεκταρίου και Σταδίου, στη , στον Ξηρόκαμπο.

Συμμετέχει η καλλιτέχνιδα Fio Silva η οποία δεψε από την Αργεντινή για να προσφέρει εθελοντικά το έργο της στην πόλη μας. Οι θεματικές των έργων εστιάζονται στη φύση και ιδιαίτερα στο πουλιά και το ίδιο επιχειρεί και στη νέα της τοιχογραφία στη πόλη μας.Θα ακολουθήσει τον Ιούνιο η συμμετοχή ενός καλλιτέχνη που μας έρχεται από τη Νέα Υόρκη με μια τοιχογραφία που θα αφήσει ιστορία.

Το πρόγραμμά μας τελεί υπό την αιγίδα και στήριξη του Δήμου Βόλου, του ΔΠΑΠ-ΔΗΕ, της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Πολιτισμού, με την αιγίδα του Ινστιτούτου Θερβάντες Αθήνας και υποστηρίζετε από τις εταιρείες: Flame (graffiti spray), Meraki Cafe, Σβώλος, Noodles, Χωριάτικο,  Pizza Fan, Φιλο, Χαλέβα, Λαγαράς/καλαθοφόρα, Τζίκας Πέτρος/σκαλωσιές, Aerial.gr, Ταχυδρόμος, Myvolos.netISupportStreetart και Lifo.

ια την ενημέρωσή σας μπορείτε όπως πάντα να επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ια όμορφες πόλεις, με ελεύθερους δημόσιους χώρους και συμμετοχικούς πολίτες.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση