Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΔΕΥΑΜΒ:Επιβεβαίωση Μικροβιακής επιβάρυνσης
ΔΕΥΑΜΒ:Επιβεβαίωση Μικροβιακής επιβάρυνσης

ΔΕΥΑΜΒ:Επιβεβαίωση Μικροβιακής επιβάρυνσης

Επειδή εμφανίζονται στη δημοσιότητα αποτελέσματα αναλύσεων ιδιωτικών εργαστηρίων για την Δημοτική Ενότητα Πορταριάς, που τους ανατίθενται από τρίτους, η ΔΕΥΑΜΒ αν και έχει εκδώσει το από 19/10/2015 Δελτίο Τύπου περί απαγόρευσης χρήσης νερού ανθρώπινης κατανάλωσης καθώς και έχει προβεί σε τακτικό έλεγχο στις 31/05/ προέβη στις 12 και 13 Ιουλίου σε επαναληπτική δειγματοληψία για την εν λόγω Δημοτική Ενότητα τα αποτελέσματα της οποίας έγιναν γνωστά από το αρμόδιο τμήμα στις 18/07/2016.

Από τα αποτελέσματα προκύπτει μικροβιακή επιβάρυνση για άλλη μια φορά σε όλα τα δείγματα εκτός αυτού στο Μύρτιλλο που όπως και στα προηγούμενα δείγματα λόγω της χλωρίωσης στην δεξαμενή Λυρίτσα δεν παρουσιάζει μικροβιακό φορτίο.

Η ΔΕΥΑΜΒ για άλλη μια φορά ανακοινώνει ότι :

• Παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση χρήσης νερού για ανθρώπινη κατανάλωση στη Δημοτική Ενότητα Πορταριάς.

• Έχει ενημερώσει σχετικά τις συναρμόδιες Αρχές, Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δήμο Βόλου – Γραφείου Εμπορίου , Σύλλογο ιδιόκτητων Καφετεριών – Αναψυκτηρίων & Εστίασης Ν.Μαγνησίας, Δ/νση Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και έχει αναρτήσει τα αποτελέσματα στο επίσημο ιστότοπο της Επιχείρησης (www.deyamv.gr).

Με αίσθημα ευθύνης και βαθιάς ανησυχίας για τις επανειλημμένες φθορές και για την λειτουργία του συστήματος χλωρίωσης η ΔΕΥΑΜΒ σφράγισε κοινόχρηστες βρύσες, επανατοποθέτησε απαγορευτικές πινακίδες και εφαρμόζει επί πλέον συστήματα ασφαλείας προκειμένου να διασφαλίσει την συνεχή συστηματική του δικτύου.

Μετά την εξισορρόπηση του δικτύου ως προς την θα ακολουθήσει νέα δειγματοληψία τα αποτελέσματα της οποίας θα δημοσιοποιηθούν παράλληλα με τις οδηγίες στους καταναλωτές.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον ΟΛΒ ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς #ΜαργαρίτηςΣχοινάς… - https://t.co/nQrNwaVaQW -

  • Ασφαλτοστρώσεις σε #Αργαλαστή και Άφησσο #Αργαλαστή #Άφησσος - https://t.co/LsNB98NAo8 -

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

"Αλιεύοντας" την είδηση