Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΔΕΥΑΜΒ: Υποχρεωτικός επαγγελματικός λιποσυλλέκτης σε καταστήματα
ΔΕΥΑΜΒ: Υποχρεωτικός επαγγελματικός λιποσυλλέκτης σε καταστήματα

ΔΕΥΑΜΒ: Υποχρεωτικός επαγγελματικός λιποσυλλέκτης σε καταστήματα

Στην εγκατάσταση μέχρι τις 15-11-2016, επαγγελματικού τύπου, λιποσυλλέκτη υποχρεούνται εστίασης και εργαστήρια τροφίμων – ζαχαροπλαστικής, σύμφωνα με τη ΔΕΥΑΜΒ, λόγω των συχνών προβλημάτων έμφραξης των δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων που εντοπίζονται σε περιοχές που λειτουργούν οι παραπάνω επιχειρήσεις.

Η ενημερώνει τους ιδιοκτήτες των ακινήτων καθώς και τους χρήστες αυτών για τις ως άνω δραστηριότητες, ότι στο πλαίσιο εφαρμογής του Εγκεκριμένου Ειδικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικτύων αποχέτευσης Ακαθάρτων – Ομβρίων για παραγωγικές μονάδες επιχειρήσεων τηρώντας τους όρους υγιεινής και ασφάλειας των εγκαταστάσεων, υποχρεούνται στην εγκατάσταση μέχρι τις 15-11-2016, επαγγελματικού τύπου, λιποσυλλέκτη.

Όπως επισημαίνεται, “μετά το πέρας της ως άνω ημερομηνίας και εφόσον διαπιστωθεί η απουσία του λιποσυλλέκτη, η θα ακολουθήσει τις διαδικασίες που προβλέπονται στον Ειδικό Κανονισμό, αντιμετώπισης μη συμμορφώσεων”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 19χρονου για #κλοπή #κλοπή - https://t.co/ze6qbk091l -

  • H 70χρονη λειτουργία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας σε λεύκωμα #ΥπεραστικόΚΤΕΛΜαγνησίας - https://t.co/unXqQmB3Qr -

  • Επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου σε περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την πρόσφατη #κακοκαιρία… - https://t.co/Reg0xbjAPM -

"Αλιεύοντας" την είδηση