Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δενδροφύτευση στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου για την παγκόσμια ημέρα δασοπονίας
Δενδροφύτευση στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου για την παγκόσμια ημέρα δασοπονίας

Δενδροφύτευση στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου για την παγκόσμια ημέρα δασοπονίας

Με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας δασοπονίας και στο πλαίσιο των δεσμεύσεων του Προγράμματος “ αλάζιες Σημαίες”, ο προγραμματίζει δράση δενδροφύτευσης στο 13ο Σχολείο Βόλου (Παγασών με Αναλήψεως), αύριο Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 και 09:00 π.μ.

Οι ές θα φυτέψουν λουλούδια και δένδρα στον αύλειο χώρο υπό την επίβλεψη συνεργείου της Δ/νσης Πρασίνου του ,  περιβαλλοντολόγοι θα προβάλουν video και στη συνέχεια οι ές θα ζωγραφίσουν για το περιβάλλον.

Η δράση πραγματοποιείται από τη Δ/νση Πρασίνου σε με το Τμήμα Τουρισμού της Δ/νσης Τοπικής & Οικονομικής Ανάπτυξης και το Τμήμα Περιβάλλοντος της Δ/νσης Προγραμματισμού, Βιώσιμης Ανάπτυξης & Νέων Τεχνολογιών.

Οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Πρασίνου & Περιβάλλοντος και  Τοπικής  Οικονομικής Ανάπτυξης & Τουρισμού, κ.κ. Απόστολος Μαλαματίνης και  Ζαρκάδας Βεργής Απόστολος αντίστοιχα θα είναι παρόντες ενώ ο δεύτερος εξ αυτών θα χαιρετήσει την .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση