Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / ΒΟΛΟΣ / Δεν απέπλευσε λόγω μηχανικής βλάβης το «Πρωτεύς»
Δεν απέπλευσε λόγω μηχανικής βλάβης το «Πρωτεύς»

Δεν απέπλευσε λόγω μηχανικής βλάβης το «Πρωτεύς»

Μηχανική βλάβη διαπιστώθηκε στη δεξιά κύρια μηχανή του σήμερα το πρωί, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να πάνε στον προορισμό τους με το Express Skiathos, ενώ όσοι προορίζονται για Αλόννησο θα αποπλεύσουν το μεσημέρι με το FlyingCat 4.

Στις 7 σήμερα το πρωί, ενώ γινόταν προθέρμανση της μηχανής, ώστε το πλοίο να αποπλεύσει στις 8 για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, διαπιστώθηκε μηχανική βλάβη και ενημερώθηκε άμεσα το Λιμεναρχείο Βόλου. Επειδή η βλάβη δεν προλάβαινε να αποκατασταθεί, έγινε συνεννόηση μεταξύ των εταιριών, και οι 45 επιβάτες και 15 Ι.Χ. αυτοκίνητα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με το «Πρωτεύς» τελικά ταξίδεψαν στις 9 το πρωί με το πλοίο Express Skiathos, για Σκιάθο και Σκόπελο.

Όσον αφορά τους επιβάτες που είχαν προορισμό την Αλόννησο, θα αναχωρήσουν από το Βόλο στις 14.30 με το καταμαράν FlyingCat4.

Οι διαδικασίες αποκατάστασης της βλάβης του «Πρωτεύς» ξεκίνησαν και αφού ολοκληρωθούν, θα γίνει επιθεώρηση από το Λιμεναρχείο, ώστε το πλοίο να ξεκινήσει ξανά δρομολόγια.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η Ανάβρα του Ν. Μαγνησίας, υπόδειγμα πράσινης ενέργειας και ανάπτυξης στην Ελλάδα της κρίσης … - https://t.co/Ln4ZMx6PGc -

  • Nέα Σχέδια Βελτίωσης στην Περιφέρεια Θεσσαλία - https://t.co/wFr8GgAxJ5 -

  • Νέα έργα νερού για άρδευση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/6HpBseufhB -

"Αλιεύοντας" την είδηση