Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δεκτό το αίτημα της ΔΕΥΑΜΒ από το Πρωτοδικείο Αθηνών
Δεκτό το αίτημα της ΔΕΥΑΜΒ από το Πρωτοδικείο Αθηνών

Δεκτό το αίτημα της ΔΕΥΑΜΒ από το Πρωτοδικείο Αθηνών

Γι μη δέσμευση λογριασμών, ενώ στις 6 Ιουνίου θα συζητηθεί η αίτηση αναστολής ς της επιταγής

Δεκτό έκανε το Πρωτοδικείο Αθηνών τo αίτημα της ΔΕΥΑΜΒ για μη δέσμευση των 3 εκ. € από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Επιχείρησης, μετά από απαίτηση της ΕΡΓΗΛ.

Η που  ανακοινώθηκε σήμερα στις 9.15  το πρωί  χαρακτηρίστηκε θετική από  τη ΔΕΥΑΜΒ  , καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου προς τους εργαζόμενους τη Δευτέρα, δεν θα πάει σε ειδική .

Εν τω  μεταξύ, από το Πρωτοδικείο ς ορίστηκε να συζητηθεί στις 6 Ιουνίου η αίτηση αναστολής της επιταγής της ΕΡΓΗΛ, που αξιώνει από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης ποσό 9,2 εκ. €.

Ο

“Σε όλη μου τη διαδρομή μου έχω κατ' επανάληψη ασκήσει σκληρή κριτική στη Δικαιοσύνη. Και παράλληλα έχω επισημάνει ότι υπάρχουν δικαστές με ήθος, αξία, ακεραιότητα και δικαστική συνείδηση.

Η σημερινή του Πρωτοδικείου, την οποία χαιρετίζω με ιδιαίτερη ικανοποίηση, με δικαιώνει και πάλι, αφού ο συγκεκριμένος , που εξέδωσε την απόφαση του αιτήματος της ΔΕΥΑΜΒ κατά της ΕΡΓΗΛ, επέδειξε μια καλώς εννοούμενη «μαγκιά», θέτοντας την κοινωνία, το δημόσιο συμφέρον και, κυρίως, την Δημόσια Υγεία πάνω από το άψυχο περιεχόμενο και την τυπική εφαρμογή ενός Νόμου  και τα ιδιωτικά συμφέροντα.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση