Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Δεκτό το αίτημα της ΔΕΥΑΜΒ από το Πρωτοδικείο Αθηνών
Δεκτό το αίτημα της ΔΕΥΑΜΒ από το Πρωτοδικείο Αθηνών

Δεκτό το αίτημα της ΔΕΥΑΜΒ από το Πρωτοδικείο Αθηνών

Για μη δέσμευση λογαριασμών, ενώ στις 6 Ιουνίου θα συζητηθεί η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της επιταγής

Δεκτό έκανε το Πρωτοδικείο Αθηνών τo αίτημα της ΔΕΥΑΜΒ για μη δέσμευση των 3 εκ. € από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Επιχείρησης, μετά από απαίτηση της ΕΡΓΗΛ.

Η απόφαση που  ανακοινώθηκε σήμερα στις 9.15  το πρωί  χαρακτηρίστηκε θετική από  τη ΔΕΥΑΜΒ  , καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου προς τους εργαζόμενους τη Δευτέρα, δεν θα πάει σε ειδική εκκαθάριση.

Εν τω  μεταξύ, από το Πρωτοδικείο Αθήνας ορίστηκε να συζητηθεί στις 6 Ιουνίου η αίτηση αναστολής της επιταγής της ΕΡΓΗΛ, που αξιώνει από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βόλου ποσό 9,2 εκ. €.

Ο Αχ. Μπέος

«Σε όλη μου τη διαδρομή μου έχω κατ’ επανάληψη ασκήσει σκληρή κριτική στη Δικαιοσύνη. Και παράλληλα έχω επισημάνει ότι υπάρχουν δικαστές με ήθος, αξία, ακεραιότητα και δικαστική συνείδηση.

Η σημερινή απόφαση του Πρωτοδικείου, την οποία χαιρετίζω με ιδιαίτερη ικανοποίηση, με δικαιώνει και πάλι, αφού ο συγκεκριμένος δικαστής, που εξέδωσε την απόφαση του αιτήματος της ΔΕΥΑΜΒ κατά της ΕΡΓΗΛ, επέδειξε μια καλώς εννοούμενη «μαγκιά», θέτοντας την κοινωνία, το δημόσιο συμφέρον και, κυρίως, την Δημόσια Υγεία πάνω από το άψυχο περιεχόμενο και την τυπική εφαρμογή ενός Νόμου  και τα ιδιωτικά συμφέροντα.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τον Ολυμπιακό Βόλου αντιμετωπίζουν οι βολεϊμπολίστριες του Γ.Σ. Βόλου - https://t.co/e0KkDKl8jl -

  • «Πράσινο φως» για την έναρξη ανάπλασης των παροχθίων του Κραυσίνδωνα; - https://t.co/Ileyci5SuP -

  • Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Να δημιουργηθεί θεσμικός φορέας αντιμετώπισης του δημογραφικού προβλήματος»… - https://t.co/XYURBUJPyV -

"Αλιεύοντας" την είδηση