Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δεκτό το αίτημα της ΔΕΥΑΜΒ από το Πρωτοδικείο Αθηνών
Δεκτό το αίτημα της ΔΕΥΑΜΒ από το Πρωτοδικείο Αθηνών

Δεκτό το αίτημα της ΔΕΥΑΜΒ από το Πρωτοδικείο Αθηνών

Για μη δέσμευση λογαριασμών, ενώ στις 6 Ιουνίου θα συζητηθεί η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της επιταγής

Δεκτό έκανε το τo αίτημα της για μη δέσμευση των 3 εκ. € από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Επιχείρησης, μετά από απαίτηση της ΕΡΓΗΛ.

Η που  ανακοινώθηκε σήμερα στις 9.15  το πρωί  χαρακτηρίστηκε θετική από  τη   , καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου προς τους εργαζόμενους τη Δευτέρα, δεν θα πάει σε ειδική εκκαθάριση.

Εν τω  μεταξύ, από το Πρωτοδικείο Αθήνας ορίστηκε να συζητηθεί στις 6 Ιουνίου η αίτηση αναστολής της επιταγής της ΕΡΓΗΛ, που αξιώνει από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βόλου ποσό 9,2 εκ. €.

Ο

“Σε όλη μου τη διαδρομή μου έχω κατ' επανάληψη ασκήσει σκληρή κριτική στη Δικαιοσύνη. Και παράλληλα έχω επισημάνει ότι υπάρχουν με ήθος, αξία, ακεραιότητα και δικαστική συνείδηση.

Η σημερινή του Πρωτοδικείου, την οποία χαιρετίζω με ιδιαίτερη ικανοποίηση, με δικαιώνει και πάλι, αφού ο συγκεκριμένος , που εξέδωσε την απόφαση του αιτήματος της ΔΕΥΑΜΒ κατά της ΕΡΓΗΛ, επέδειξε μια καλώς εννοούμενη «μαγκιά», θέτοντας την κοινωνία, το συμφέρον και, κυρίως, την Δημόσια Υγεία πάνω από το άψυχο περιεχόμενο και την τυπική εφαρμογή ενός όμου  και τα ιδιωτικά συμφέροντα.”

"Αλιεύοντας" την είδηση