Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δέκα γυμναστές στον Δήμο Βόλου
Δέκα γυμναστές στον Δήμο  Βόλου

Δέκα γυμναστές στον Δήμο Βόλου

 

 

Ανρτήθηκε στη Διύγεια και στην ιστοσελίδα του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου στις 9 Οκτωβρίου, ανακοίνωση – , για την πρόσληψη 10 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλο των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2020-.

Σύμφωνα με την απόφαση, προβλέπεται, ένα άτομο στην ειδικότητα της κολύμβησης, δύο άτομα στην ειδικότητα Αθλητισμός & , ένα άτομο στην ειδικότητα Ρυθμική & Ενόργανη γυμναστική, ένα άτομο στην ειδικότητα της άσκησης στην τρίτη ηλικία, δύο άτομα στο Ειδικό πρόγραμμα «Άσκησης στις », ένα άτομο στην άσκηση ατόμων με αναπηρία, ένα άτομο στην άσκηση ατόμων με χρόνιες παθήσεις κι ένα άτομο στην άσκηση νέων.

Οι ενδιαφερόμενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση συµµετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (athlitismos@doepap.gr), είτε µε άλλο νοµίµως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο στα γραφεία της Διεύθυνσης Αθλητισμού είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση :

Ν.Π.Δ.Δ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΑΙΔΙΟΥ,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. (Δ.Ο.Ε.ΠΑ.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ)

Διεύθυνση Αθλητισμού, Μεταξουργείο (Καραμπατζάκη-Αναπαύσεως ) Νέα Ιωνία-Βόλος

Τ.Κ 38446 τηλ επικοινωνίας 2421071770.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από ∆ευτέρα έως και Παρασκευή από τις 09.00 π.µ. έως τις 13.00 µ.µ. Αιτήσεις µε τηλεομοιοτυπία (φαξ) δεν θα γίνονται δεκτές.

Σε περίπτωση συστημένης αποστολής των δικαιολογητικών µέσω ΕΛ.ΤΑ. ή εταιρείας ταχυμεταφοράς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων ισχύει εφόσον ο φάκελος φέρει ημερομηνία αποστολής εντός της προαναφερόμενης ς.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή.

Ανυπόγραφες αιτήσεις δε γίνονται δεκτές.

Η υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) εργάσιμες ηµέρες και αρχίζει από την επόμενη της τελευταίας δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης της στο κατάστημα της Υπηρεσίας μας, στα παραρτήματα και στο δικτυακό τόπο αυτής (www.doepap.gr) και στο χώρο ανακοινώσεων του καταστήματος του Δήμου Βόλου, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες .

Περίληψη της παρούσης θα δημοσιευτεί σε δύο (2) ημερήσιες ή εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες της έδρας του νομού, εφόσον εκδίδονται.

H προκήρυξη θα είναι διαθέσιμη από την ιστοσελίδα www.doepap.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση