Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » ΔΕΗ Βόλου: Ουρές και ταλαιπωρία..
ΔΕΗ Βόλου: Ουρές και ταλαιπωρία..

ΔΕΗ Βόλου: Ουρές και ταλαιπωρία..

Καθημερινή είναι η εικόνα έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Βόλο, με ουρές πολιτών, διαμαρτυρίες και παράπονα προκειμένου να εξυπηρετηθούν.
Ημέρα Πέμπτη – Ώρα 07.07 το πρωί. Έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ βρίσκονται ήδη 40 άτομα τα οποία περιμένουν να ανοίξει η υπηρεσία.
Από το τέλος της ουράς ακούγεται κάποιος που ρωτάει «Καλά πότε μαζεύτηκε τόσος ;».  «Από τις 6 το πρωί βρίσκομαι εδώ για να πάρω νωρίς χαρτάκι και να εξυπηρετηθώ» λέει ο κ. Κώστας, .
Πολλοί είναι εκείνοι που μεταβαίνουν για να εξυπηρετηθούν και να βρουν το «μαγικό» χαρτάκι χωρίς . «Χθες στις 8.30 είχαν τελειώσει τα χαρτάκια στο μηχάνημα» αναφέρει μία κυρία που πήγε και χθες για να εξυπηρετηθεί αλλά δεν πρόλαβε και σήμερα περίμενε στην ουρά από τις 7.30 το πρωί.
Μια θυμάται και εξομολογείται «Θυμάμαι όταν στηνόμασταν στις ουρές έξω από το ΙΚΑ από τα ξημερώματα για να εξυπηρετηθούμε. Τ το ίδιο γίνεται κι εδώ (ΔΕΗ)». Άλλος λέει «Μας κατάντησαν σαν τα ζώα».
Τα παράπονα πολλά, η αγανάκτηση «χτυπάει κόκκινο». Οι πόρτες της επιχείρησης ανοίγουν κι ο που περίμενε, εισέρχεται σιγά σιγά για να λάβει χαρτάκι και να εξυπηρετηθεί, από τα τρία αρχικά και στην συνέχεια τέσσερα γραφεία που λειτουργούν.
Στις 08.10 το πρωί είχαν τελειώσει τα χαρτάκια στο αυτόματο μηχάνημα. 120 νούμερα «έκαναν φτερά» σε λιγότερο από τρία τέταρτα. Όσοι προσέρχονται και δεν βρίσκουν νούμερα, ρωτούν τι να κάνουν. Άλλοι έχουν έρθει δύο και τρεις φορές. Εκνευρίζονται φωνάζουν. Άλλοι το μόνο που θέλουν είναι μια εκτύπωση ή μια δουλειά που απαιτεί το πολύ 5 λεπτά στο σύστημα.
Ο υπεύθυνος ασφάλειας (), προσπαθεί να εξυπηρετήσει και να απαντήσει σε ερωτήσεις για διάφορα θέματα των καταναλωτών που βρίσκονται εκεί.
Δεν είναι λίγοι, εκείνοι που ζητούν εξηγήσεις για το πρόβλημα που έχει προκληθεί με τους λογαριασμούς που ενώ έχουν πληρωθεί μέσω ΕΛΤΑ, εμφανίζονται σαν απλήρωτοι επειδή τα ταχυδρομεία, δεν αποδίδουν τα χρήματα στη ΔΕΗ. Μάλιστα πολλοί έχασαν τη ρύθμιση – διακανονισμό οφειλής, λόγω αυτού του προτος.
«Η της ανάπτυξης που κάποιοι ευαγγελίζονται. Ντροπή! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας» λέει ένας πολίτης, ο οποίος για τρίτη φορά δεν πρόλαβε χαρτάκι και έφυγε άπραγος….
Ρεπορτάζ: Αναστασία Φύσσα
"Αλιεύοντας" την είδηση