Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Αρχοντικό Ζαφειρίου
Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Αρχοντικό Ζαφειρίου

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Αρχοντικό Ζαφειρίου

Οι γιορτινές ημέρες έρχονται , η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα γίνεται όλο και περισσότερο αισθητή στην πόλη , αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέρες γιορτής , αισιοδοξίας και προπαντός χαρούμενες. Το Κέντρο Πολιτισμού «» δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει σε αυτή την γιορτινή ατμόσφαιρα.

Έτσι λοιπόν, για ακόμη μια χρονιά σας προσκαλεί στο Αρχοντικό Ζαφειρίου, στις 8 Δεκεμβρίου 2019 για να περάσετε μια όμορφη Κυριακή διαλέγοντας ευφάνταστες δημιουργίες όπως ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα κεντήματα διακοσμητικά αντικείμενα, , μικροδωράκια και στολίδια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Από τις 10.00 πμ έως 7.00 μ.μ.  θα μπορείτε να έρθετε, να περιηγηθείτε στο χώρο και να κάνετε τις αγορές σας για σας και τους αγαπημένους σας φίλους χωρίς κόπο και ξεφεύγοντας από τις έννοιες και τις φροντίδες της καθημερινότητας .

Το εικαστικό εργαστήρι του Κέντρου Πολιτισμού « » για ακόμη μια φορά εργάστηκε για την ημέρα αυτή και σήμερα σας καλεί να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με αυτό που σας ταιριάζει.

Μοναδικά χριστουγεννιάτικα κεντήματα, πρωτότυπα καδράκια με χριστουγεννιάτικο διάκοσμο ,άγγελοι , δεντράκια, στολίδια σε πολλά σχέδια και χρώματα ,θα σας κερδίσουν και πάνω από όλα οι τιμές τους θα είναι για εσάς μια ευχάριστη έκπληξη. Γιατί είναι ιδιαίτερα προσιτές και έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σετε χειροποίητες δημιουργίες πρωτότυπες και υψηλής ς χωρίς να ξοδέψετε πολλά .

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Φέτος για πρώτη φορά μια ολόκληρη συλλογή από χριστουγεννιάτικα και μη θα σας καταπλήξουν με την , την φινέτσα και το εξαιρετικό γούστο.

Για αρκετό διάστημα (περισσότερο από πέντε μήνες ) και υπό την καθοδήγηση της  Άννε Σαββίδη, οι εθελόντριες του εικαστικού εργαστηρίου ασχολήθηκαν και έφτιαξαν όλα τα πρωτότυπα κοσμήματα που θα δείτε, με μεράκι και πολλή αγάπη.

Τέλος εάν θέλετε να απολαύσετε τη βόλτα σας, θα έχετε τη δυνατότητα να πιείτε καφέ ή το τσάι σας στο χώρο του Αρχοντικού και να γευτείτε διάφορα εδέσματα φτιαγμένα από τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου.

Όλα αυτά δείχνουν, ότι θα περάσετε μια πολύ όμορφη Κυριακή.

Tα έσοδα που θα προκύψουν από τις πωλήσεις θα διατίθενται για την τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία δίνονται   ανά τακτά διαστήματα με διακριτικότητα και σεβασμό σε οικογένειες της περιοχής , οι οποίες δοκιμάζονται στις μέρες που ζούμε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση