Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Φιλοπρόοδο Σύλλογο Νέας Αγχιάλου
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Φιλοπρόοδο Σύλλογο Νέας Αγχιάλου

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Φιλοπρόοδο Σύλλογο Νέας Αγχιάλου

Το πνεύμα των Χριστουγέννων ζωντάνεψε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, στην κεντρική πλατεία της Νέας Αγχιάλου, στην που διοργάνωσε ο Φιλο Νέας Αγχιάλου .

Τα χαμόγελα και οι χαρούμενες παιδικές φωνούλες “γέμισαν” τον χώρο όπου βρισκόταν ο αγαπημένος και παιχνιδιάρης Ξυλοπόδαρος και η , που με φαντασία και μεράκι ζωγράφισε Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες στα παιδικά προσωπάκια.
Η παιδική χορωδία του Φιλοπρόοδου Συλλόγου και η μαέστρος Χαρά Σταυράκη-Αναγνώστου, μέσα από γνωστές κι αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, πλημμύρισαν την πλατεία, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και κάνοντας τους παρευρισκόμε  κοινωνούς της Χριστουγεννιάτικης μαγείας.

Το νηπιακό τμήμα του χορευτικού του συλλόγου και η χοροδιδάσκαλος Θάλεια Μπούτλα, παρουσίασαν ένα μικρό δείγμα των χορευτικών ικανοτήτων τους.

Το παιδικό και εφηβικό τμήμα, υπό την καθ του χοροδιδασκάλου  Θανάση Μπέα, παρουσίασαν χορούς της πατρίδας του Άη-Βασίλη, της Καππαδοκίας.

Η φωταγώγηση του υ έγινε μέσα σε κλίμα ς και ενθουσιασμού από όλους τους παρευρισκομέ.

Προσεφέρθησαν σοκολατάκια και στους μικρούς φίλους καθώς και ζεστό κρασί στους μεγάλους.

Μέσα στο καφενεδάκι,”Στου καφέ τα Παραμύθια” παρουσιάστηκαν Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες που φιλοτεχνήθηκαν με ιδιαίτερο μεράκι και διάθεση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση