Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Φιλοπρόοδο Σύλλογο Νέας Αγχιάλου
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Φιλοπρόοδο Σύλλογο Νέας Αγχιάλου

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Φιλοπρόοδο Σύλλογο Νέας Αγχιάλου

Το πνεύμ των Χριστουγέννων ζωντάνεψε την Κυρική 8 Δεκεμβρίου 2019, στην κεντρική πλατεία της Νέας Αγχιάλου, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο .

Τα χαμόγελα και οι χαρούμενες παιδικές φωνούλες “γέμισαν” τον χώρο όπου βρισκόταν ο αγαπημένος και παιχνιδιάρης Ξυλοπόδαρος και η , που με φαντασία και μεράκι ζωγράφισε Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες στα παιδικά προσωπάκια.
Η του Φιλοπρόοδου Συλλόγου και η μαέστρος Χαρά Σταυράκη-Αναγνώστου, μέσα από γνωστές κι αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, πλημμύρισαν την πλατεία, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και κάνοντας τους παρευρισκόμενους  κοινωνούς της Χριστουγεννιάτικης μαγείας.

Το νηπιακό τμήμα του χορευτικού του συλλόγου και η χοροδι Θάλεια Μπούτλα, παρουσίασαν ένα μικρό δείγμα των χορευτικών ικανοτήτων τους.

Το παιδικό και εφηβικό τμήμα, υπό την καθ του χοροδιδασκάλου  Θανάση Μπέα, παρουσίασαν χορούς της πατρίδας του Άη-Βασίλη, της ς.

Η φωταγώγηση του υ έγινε μέσα σε χαράς και ενθουσιασμού από όλους τους παρευρισκομένους.

Προσεφέρθησαν σοκολατάκια και αναψυκτικά στους μικρούς φίλους καθώς και ζεστό κρασί στους μεγάλους.

Μέσα στο καφενεδάκι,”Στου καφέ τα Παραμύθια” παρουσιάστηκαν Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες που φιλοτεχνήθηκαν με ιδιαίτερο μεράκι και διάθεση.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση