Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στην κεντρική της πόλης, μικροί και μεγάλοι μαζεύτηκαν για να ανάψουν για ακόμη μία χρονιά τα Χριστουγεννιάτικα δεντράκια .

Οι μικροί φίλοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να χορέψουν, να τραγουδήσουν, να διασκεδάσουν και να νιώσουν λίγη από τη χαρά που φέρνουν μαζί τους τα Χριστούγεννα.

Η Nenella-Nenella επιμελήθηκε αυτό το ταξίδι ξενοιασιάς και κεφιού.

Το νηπιακό χορευτικό τμήμα του Φιλοπρόοδου Συλλόγου, χόρεψε έναν Καππαδοκικό χορό του Αγίου Βασιλείου, υπό την καθ της δασκάλας παραδοσιακών χορών Θάλειας Μπούτλα.

Στου “Καφέ τα Παραμύθια” λειτούργησε έκθεση χειροποίητων Χριστουγεννιάτικων στολιδιών,λικέρ και γλυκισμάτων.

Η χθεσινή του ανάμματος των δέντρων, καθώς ήταν μία ιδέα δική της, ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της αείμνηστου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου , ιάννας Μπούτλα.

Την προηγούμενη ημέρα , Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φιλοπρόοδου Συλλόγου έας Αγχιάλου, τα των τμημάτων του συλλόγου με “οδηγό χαράς” την Αθηνά Κωνσταντινίδη και “βοηθούς χαράς” τη Μαριέττα και Κατερίνα Κοντοβά, ζωγράφισαν τα Χριστουγεννιάτικα του δέντρου, άκουσαν και συμμετείχαν σε , έπαιξαν, τραγούδησαν και πήραν να γράψουν τις επιστολές τους για τον Άγιο-Βασίλη.

Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία για όλους, όπου η χαρά, η ξεγνοιασιά και η φαντασία των παιδιών “ταξίδεψαν” όλους στην γλυκιά μελωδία των Χριστουγέννων και στη μαγεία που ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει.

Μέσα από τα α ενός παιδιού, βρίσκουμε την χαρά των Χριστουγέννων – μέσα από την καρδιά του το αληθινό τους νόημα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση