Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Χρηματοδότηση έργων αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Βόλου
Χρηματοδότηση έργων αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Βόλου

Χρηματοδότηση έργων αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Βόλου

Συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

 Κώστας Αγοραστός: «Χρηματοδοτούμε έργα που ενισχύουν την παρ, αυξάνουν την προσβασιμότητα και μειώνουν το κόστος παρς»

 Στη φάση της δημοπράτησης μπαίνει το «Παρεμβάσεις για τη βελτίωση πρόσβασης σε γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στη Δ.Ε. Αγχιάλου – Δήμου Βόλου», συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ μετά την έγκριση δημοπράτησης του υ που δόθηκε από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Σε του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας  τόνισε τα εξής: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με στρατηγική και προσανατολισμό στηρίζει στην πράξη την παραγωγή και τους ανθρώπους της υπαίθρου. Σε συν με το Δήμο Βόλου ενισχύουμε την ασφαλή μετακίνηση των παραγωγών, των προϊόντων και των εμπορευμάτων τους. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα που εκπονήσαμε χρηματοδοτούμε έργα αγροτικής οδοποιίας, ενώ διεκδικήσαμε και πετύχαμε επιπλέον χρηματοδότηση για ακόμα περισσότερα έργα.

Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας στην ενίσχυση της παραγωγής, στην αύξηση της προσβασιμότητας και στη μείωση του κόστους παραγωγής. Με συνεργασίες και συνέργειες αλλάζουμε καθημερινά την της Θεσσαλίας».

Το έργο είναι ενταγμένο στο Ε.Π. (ΠΑΑ) 2014-2020 και διαχειρίζεται από την ΕΥΔ Περιφέρειας Θεσσαλίας στο πλαίσιο διαχείρισης των εκχωρημένων πόρων για τη 4.3.4 «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις». Η συγχρηματοδότηση προέρχεται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Ακολουθεί πλέον η έγκριση και δημοσιοποίηση του Διαγωνισμού από το Δήμο Βόλου.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ

Το έργο στοχεύει στη βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στην Δ.Ε. Αγχιάλου στο .

Συγκεκριμένα πρόκειται για την ασφαλτόστρωση υφιστάμενης αγροτικής οδού μήκους 1.017 μ. που βρίσκεται σε εκτός σχεδίου θέση και  εκατέρωθεν της οποίας υφίστανται γεωργικές  και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, με διατήρηση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών της οδού.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση