Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Χρηματικό ποσό έδωσε σήμερα ο Δήμος Βόλου σε πέντε ιδρύματα της πόλης
Χρηματικό ποσό έδωσε  σήμερα ο Δήμος Βόλου σε πέντε ιδρύματα της πόλης

Χρηματικό ποσό έδωσε σήμερα ο Δήμος Βόλου σε πέντε ιδρύματα της πόλης

Ποσό 7.003 €  διανεμήθηκαν σε πέντε ιδρύματα  σήμερα από τον , σε στην αίθουσα του Δημαρχείου.

Το παραπάνω ποσό συγκέντρωσε ο Δήμος Βόλου από τις εορταστικές   και ο  εκτελών  χρέη δημάρχου Θάνος Θεοδώρου και  ο  πρόεδρος του ΠΑΠ-ΔΗΕ . Βλιώρα το διένειμαν στους εκπροσώπους των ιδρυμάτων «Φλόγα», «Πίστη», Ορφανοτροφείο, ΕΛΕΠΑΠ και Κουζίνα Αλληλεγγύης (το καθένα έλαβε ποσό 1400 €).

Ο  Θάνος Θεοδώρου είπε ότι τα έσοδα από τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων θα διανέμονται σε πέντε ιδρύματα, τα οποία κάθε χρόνο θα είναι διαφορετικά, ενώ ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ιδρυμάτων και τους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΠ – ΔΗΕ  ανέφερε ότι  σε εκδηλώσεις που έγιναν χωρίς είσοδο υπήρχε κουμπαράς, όπου οι έβαζαν από το υστέρημά τους για να ενισχυθούν τα ιδρύματα.  Ο ίδιος είπε ότι δεν είναι εύκολο σε ανοιχτές εκδηλώσεις να οδηγήσει κάποιος τον κόσμο να συνεισφέρει, ενώ ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και δήλωσε ότι  η Δημοτική Αρχή θέλει να βοηθήσει και θα κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι εκπρόσωποι των ιδρυμάτων ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή και ευχήθηκαν του χρόνου να συγκεντρωθεί μεγαλύτερο ποσό.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση