Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Χώρο στάθμευσης στην περιοχή Αγ. Νικολάου σχεδιάζει η Δημοτική Αρχή
Χώρο στάθμευσης στην περιοχή Αγ. Νικολάου σχεδιάζει η Δημοτική Αρχή

Χώρο στάθμευσης στην περιοχή Αγ. Νικολάου σχεδιάζει η Δημοτική Αρχή

Με οκτώ θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, στις 13.00 στο Δημαρχείο Βόλου η Οικονομική Επιτροπή, που θα λάβει για την έγκριση διακήρυξης διαγωνισμού εκμίσθωσης 11 ακινήτων επί της οδού Ιωλκού 35, Ιδιοκτησίας Δήμου Βόλου του κληροδοτήματος “Ιωάννου Χατζηϊώάννου ή Χατζάκου”, και θα καταρτίσει όρους διεξαγωγής δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου στην περιοχή Αγ. Νικολάου της Δ.Ε Βόλου για χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

Επίσης θα γίνει υποβολή της γνωμοδότησης της Υπηρεσίας Καθαριότητας επί υποβληθείσας ένστασης κατά της διακήρυξης του διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού “Προμήθειας υγρών καυσίμων (πετρέλαιο κίνησης, αμόλυβδη βενζίνη και πετρέλαιο θέρμανσης) και λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου Βόλου, της Δ.Ε.Υ.ΑΜ.Β, του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-Δ.Η.Π.Ε.Θ.Ε, της Κ.Ε.Κ.Π.Α-Δ.Ι.ΕΚ και των Σχολικών Επιτροπών, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 1.070.244,22 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.ΠΑ διάρκειας ενός  έτους.

Τέλος, θα λάβει για τον καθορισμό των οικονομικών όρων παραχώρησης μέρους της πλατείας Ρήγα Φεραίου για την δημιουργία Χριστουγεννιάτικου Θεματικού πάρκου και θα ματαιώσει τον διαγωνισμό προμήθειας φυτών, λόγω αλλαγής της νομοθεσίας περί προμηθειών και της αριθμ.78/16 πράξης του Ελεγκτικού Συνεδρίου και ανάκληση της υπ’αριθμ.413/16 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση