Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Χορήγηση ποσού 100.000 ευρώ στους πληγέντες της Ανατολικής Αττικής
Χορήγηση ποσού 100.000 ευρώ στους πληγέντες της Ανατολικής Αττικής

Χορήγηση ποσού 100.000 ευρώ στους πληγέντες της Ανατολικής Αττικής

Tη χορήγηση ποσού 100.000 ευρώ στους της Ανατολικής Αττικής (Δήμων Ραφήνας, Μαραθώνος και Μεγάρων), καθώς και την κατανομή  του ποσού της οικονομικής ενίσχυσης στους Δήμους αναμένεται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου που συνεδριάζει  την ερχόμενη Τρίτη 31 Ιουλίου, στις 13.30.

Επίσης στη συνεδρίαση , θα ληφθεί απόφαση για τους όρους σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βόλου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την κατασκευή του έργου «Συντήρηση – βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων σταδίου Νεάπολης Βόλου»,  συνολικού προϋπολογισμού 250.000 € με τον ΦΠΑ, ενώ  θα συμπληρωθεί απόφαση του Δ.Σ. για έγκριση μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου “Επισκευή – ενίσχυση φέροντος οργανισμού και ανακαίνιση του Δημοτικού Θεάτρου”, προϋπολογισμού 5.000.000 €, με Φ.Π.Α. και θα εγκριθεί η μελέτη του έργου “Συντήρηση – βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων Βόλου”, για τον ΔΠΑΠ-ΔΗΕ.

Τέλος, θα λάβει απόφαση  για τη συγκρότηση ς προσωρινής παραλαβής του έργου: «ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ – ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ» και θα αποφασίσει της συμβατικής προθεσμίας περαίωσης του έργου «Εργασίες ς των σχολείων Δήμου Βόλου έτους 2016», για χρονικό διάστημα 15 ημερών.

Η Οικονομική Επιτροπή
Μισώ ώρα νωρίτερα, στις 13.00 θα προηγηθεί η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα λάβει απόφαση για την διενέργεια δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τις «Εργασίες καθαρισμού δημοτικών ρεμάτων στις Δημοτικές Ενότητας του Δήμου Βόλου».
Επίσης θα εγκρίνει δημοπρασίες για την εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος και θα κάνει έλεγχο των τεχνικών προσφορών για τη διενέργεια ανοιχτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τη “Λειτουργία της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) σε της πρώην Παιδόπολης Αγριάς”, ενδεικτικού προϋπολογισμού 230.365,96 € με ΦΠΑ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση