Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Χορήγηση ποσού 1.909.752 ευρώ στο Δήμο Βόλου για προνοιακά επιδόματα Ιουλίου- Αυγούστου
Χορήγηση ποσού 1.909.752 ευρώ στο Δήμο Βόλου για προνοιακά επιδόματα Ιουλίου- Αυγούστου

Χορήγηση ποσού 1.909.752 ευρώ στο Δήμο Βόλου για προνοιακά επιδόματα Ιουλίου- Αυγούστου

Την κατανομή ποσού ύψους 110.856.647,56 σε Δήμους της Χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, προς καταβολή προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους, για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, αποφάσισε ο Υπουργός Εσωτερικών. Η σχετική απόφαση αναρτήθηκε σήμερα στη “Διαύγεια”.

Για τον Δήμο Βόλου, προβλέπεται η καταβολή ποσού ύψους 1.909.752,63ευρώ.

Τα ποσά θα καταβληθούν στους Δήμους, με χρηματική εντολή του Υπουργείου προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αμέσως μετά τη μεταφορά των αντίστοιχων πιστώσεων από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Επισημαίνεται ιδιαιτέρως ότι οι αποδιδόμενες με την παρούσα Απόφαση πιστώσεις, αφορούν στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους για τους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο ή για όσο διάστημα των μηνών αυτών καθίστανται δικαιούχοι λήψης τους καθώς και ποσά που ζητήθηκαν από τις αρμόδιες πρόνοιας και αφορούν στην παράταση χορήγησης προνοιακών επιδομάτων σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.2 του άρθρου 8 του Ν. 4237/2014( 36Α΄).

Τέλος παρακαλούνται οι δικαιούχοι Δήμοι να γνωστοποιήσουν έως την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου τα ποσά που απαιτούνται προκειμένου να καταβληθούν τα προνοιακά του διμήνου Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2016.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας λεωφορείων στην #ΠΑΘΕ #ΠΑΘΕ - https://t.co/SFOb0O0rwd -

  • Σύλληψη Βολιώτη για αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας - https://t.co/PO5G8TPILP… -

  • Έδειχνε τα γεννητικά του όργανα και συνελήφθη #επιδειξίας - https://t.co/INmHEdGgRz -

"Αλιεύοντας" την είδηση