Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Χορήγηση άδειας λειτουργίας Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων µη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στο Ίδρυμα «Γηροκομείον Βόλου»
Χορήγηση άδειας λειτουργίας Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων  µη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στο Ίδρυμα «Γηροκομείον Βόλου»

Χορήγηση άδειας λειτουργίας Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων µη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στο Ίδρυμα «Γηροκομείον Βόλου»

Tη χορήγηση άδειας λειτουργίας Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Μ.Φ.Η.), µη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, στο ίδρυμα «ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΝ ΒΟΛΟΥ» αποφάσισε η Περιφέρεια Θεσσαλίας , με απόφαση που δημοσιεύτηκε σήμερα στη “Διαύγεια”.

Η μονάδα βρίσκεται στην οδό Γηροκομείου 59 στη ∆.Ε. Βόλου και η δυναμικότητα της είναι 59 κλίνες. Η κατανομή των κλινών στα πέντε κτίρια του Ιδρύματος έχει ως εξής: Παλαιό κτίριο:15 κλίνες, Πτέρυγα Καρατσούνη:12 κλίνες, Πτέρυγα Παπαµαργαρίτη:14 κλίνες, Πτέρυγα Τσιµπανούλη:12 κλίνες, Πτέρυγα Ζάµπαλου:6 κλίνες.

Η Μονάδα υποχρεούται να προσλάβει το απαραίτητο προσωπικό σύμφωνα µε τις διατάξεις των σχετικών υπουργικών αποφάσεων. Επίσης υποχρεούται να επιτρέπει τον έλεγχο από το αρμόδιο όργανο της εποπτεύουσας Αρχής, σύμφωνα µε τις διατάξεις του Ν. 2345/95.

Οποιαδήποτε παρέκκλιση ή µη συμμόρφωση προς τις ρυθμίσεις των σχετικών υπουργικών αποφάσεων που διέπουν την ίδρυση και την λειτουργία Μ.Φ.Η., συνεπάγεται την άρση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας της εν λόγω Μονάδας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο - https://t.co/woBFz5CCb3 -

  • Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ξεκινά τη νέα χρονιά με βραβείο για τις εξαγωγές - https://t.co/KbkXmYcwrk -

  • Ζέττα Μακρή: «Συνεργασία με επαγγελματικούς φορείς της Μαγνησίας για τις προδιαγραφές της Νext e.Go»… - https://t.co/vs7t0ILdff -

"Αλιεύοντας" την είδηση