Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Χορηγία Εκπαιδευτικών Απινιδωτών στο ΕΚΑΒ
Χορηγία Εκπαιδευτικών Απινιδωτών στο ΕΚΑΒ

Χορηγία Εκπαιδευτικών Απινιδωτών στο ΕΚΑΒ

Τοποθέτηση Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών στο Λιμένα

Η αναγνωρίζοντας την πολύτιμη προσφορά του Τμήματος Εκπαίδευσης του / Τομέα , προέβη στη χορηγία δύο εκπαιδευτικών απινιδωτών στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας.

Η παράδοση των απινιδωτών και του συνοδού εξοπλισμού (μάσκες εμφυσήσεων, οξύμετρα) έγινε στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος από τον διευθύνοντα σύμβουλο   Τοζίδη Γεώργιο την Τρίτη 14-05-2019.

Από πλευράς του παραβρέθηκαν η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας  Αυγέρη , η διαχειρίστρια υλικού του ΕΚΑΒ Λάρισας  Βουτσιλάκου Αθανασία και ο  διασώστης του ΕΚΑΒ Βαρσαμής Αντώνιος.

Η συν της με το ΕΚΑΒ / Τομέα Βόλου μετρά ήδη τρία έτη, στα οποία έχουν διεξαχθεί ασκήσεις ετοιμότητας στο Λιμένα Βόλου και εκπαιδευτικά σεμινάρια σε θέματα Βασικής Υποστήριξης Ζωής και Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), όπου συμμετείχαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, εργαζόμενοι και το Προσωπικό Ασφαλείας () της ΟΛΒ ΑΕ.

Περαιτέρω η Διοίκηση της ΟΛΒ ΑΕ ενέκρινε την πίστωση για την προμήθεια δύο  Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών, οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί σε νευραλγικά σημεία, στελεχωμένα όλο το εικοσιτετράωρο:

  • Φυλάκιο του Χώρου Ελεγχόμενης Στάθμευσης του Κεντρικού Προβλήτα, για να καλύψει την περιοχή από το Πάρκο Αγ. Κων/νου, Κεντρική Παραλία, Κεντρικό Προβλήτα έως το Λιμενίσκο Τελωνείου
  • Φυλάκιο Πύλης του Εμπορικού Λιμένα, για να καλύψει την περιοχή από τον Προβλήτα ο 1 (Σιλό) έως τον Προβλήτα Σιδηροδρομικού Πορθμείου (Πευκάκια).

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση