Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Χορηγία Εκπαιδευτικών Απινιδωτών στο ΕΚΑΒ
Χορηγία Εκπαιδευτικών Απινιδωτών στο ΕΚΑΒ

Χορηγία Εκπαιδευτικών Απινιδωτών στο ΕΚΑΒ

Τοποθέτηση Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών στο Λιμένα Βόλου

Η ΟΛΒ ΑΕ αναγνωρίζοντας την πολύτιμη προσφορά του Τμήματος Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ / Τομέα Βόλου, προέβη στη χορηγία δύο εκπαιδευτικών απινιδωτών στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας.

Η παράδοση των απινιδωτών και του συνοδού εξοπλισμού (μάσκες εμφυσήσεων, οξύμετρα) έγινε στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος από τον διευθύνοντα σύμβουλο   Τοζίδη Γεώργιο την Τρίτη 14-05-2019.

Από πλευράς του ΕΚΑΒ παραβρέθηκαν η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας  Αυγέρη Βασιλική, η διαχειρίστρια υλικού του ΕΚΑΒ Λάρισας  Βουτσιλάκου Αθανασία και ο  διασώστης του ΕΚΑΒ Βαρσαμής Αντώνιος.

Η συνεργασία της ΟΛΒ ΑΕ με το ΕΚΑΒ / Τομέα Βόλου μετρά ήδη τρία έτη, στα οποία έχουν διεξαχθεί ασκήσεις ετοιμότητας στο Λιμένα Βόλου και εκπαιδευτικά σε θέματα Βασικής Υποστήριξης Ζωής και Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), όπου συμμετείχαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, εργαζόμενοι και το Προσωπικό Ασφαλείας (Security) της ΟΛΒ ΑΕ.

Περαιτέρω η Διοίκηση της ΟΛΒ ΑΕ ενέκρινε την πίστωση για την προμήθεια δύο  Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών, οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί σε νευραλγικά σημεία, στελεχωμένα όλο το εικοσιτετράωρο:

  • Φυλάκιο του Χώρου Ελεγχόμενης Στάθμευσης του Κεντρικού Προβλήτα, για να καλύψει την περιοχή από το Πάρκο Αγ. Κων/νου, Κεντρική Παραλία, Κεντρικό Προβλήτα έως το Λιμενίσκο Τελωνείου
  • Φυλάκιο Πύλης του Εμπορικού Λιμένα, για να καλύψει την περιοχή από τον Προβλήτα Νο 1 (Σιλό) έως τον Προβλήτα Σιδηροδρομικού Πορθμείου (Πευκάκια).

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τι γνωρίζουμε για την Όμικρον: Ιλιγγιώδης η μετάδοση, σημαντική η τρίτη δόση εμβολίου #μετάλλαξηΌμικρον - https://t.co/FiClxazRvG -

  • Eξ' αποστάσεως προγράμματα επιμόρφωσης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Π.Θ. #ΚΕΔΙΒΙΜ - https://t.co/5DIeXqRdgB -

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

"Αλιεύοντας" την είδηση