Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Χάρτης Απινιδωτών από την ΕΟΔ Μαγνησίας
Χάρτης Απινιδωτών από την ΕΟΔ Μαγνησίας

Χάρτης Απινιδωτών από την ΕΟΔ Μαγνησίας

 

Η πιστή στο εθελοντικό της και στην προσπάθειά της για την διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής, παραδίδει σε όλους ένα σύστημα χάρτη στο οποίο εμφανίζονται όλοι οι απινιδωτές που είναι προσβάσιμοι για το κοινό.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: “Πρόκειται για έναν δυναμικό χάρτη στον οποίο καταγράφονται όλοι οι διαθέσιμοι απινιδωτές και σε συνδυασμό με το σύστημα του Maps, έχει τη δυνατότητα να εμφανίζει τη θέση μας και τους κοντινότερους σε εμάς απινιδωτές. Επίσης έχει την δυνατότητα διαμέσου συστήματος GPS να δώσει οδηγίες για την πρόσβαση σε αυτούς.

Η πρόσβαση στον χάρτη απινιδωτών είναι ελεύθερη για όλους διαμέσου της ιστοσελίδας της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας .

Προς το έχουν καταγραφεί 8 απινιδωτές στις περιοχές του , της Ν. Ιωνίας και της Αγριάς.  Ελπίζουμε δια μέσου του αυτοματοποιημένου συστήματος της ιστοσελίδας μας να δηλωθούν όλο και περισσότεροι απινιδωτές και στο τέλος να έχουμε την πλήρη και ενημερωμένη κάλυψη όχι μόνο της πόλης του αλλά και όλου του Νομού μας.

Σε συνεργασία με τον Δήμο και το Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. υπάρχει θετική ανταπόκριση και προγραμματισμός, ώστε σύντομα να πραγματοποιηθεί διαδικτυακή διασύνδεση του συστήματος αυτού με τις επίσημες ιστοσελίδες του Δήμου, με σκοπό την τόσο των συμπολιτών μας όσο και των τουριστών που επισκέπτονται την πόλη μας. Ας κάνουμε την πόλη μας λίγο πιο ασφαλή.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nαυαγοσωστική επιχορήγηση σε ΟΤΑ της Μαγνησίας #ναυαγοσωστικήκάλυψη - https://t.co/cV2wgM8EMG -

  • Προς ολοκλήρωση οι Πανελλαδικές Εξετάσεις #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/Nh8nh2Zwjz -

  • Ν. Καρδούλας: Ανέβηκε 6 θέσεις η Ελλάδα το 2020 #βιώσιμηανάπτυξη - https://t.co/eR2w6SuaaA -

"Αλιεύοντας" την είδηση