Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Χάρτης Απινιδωτών από την ΕΟΔ Μαγνησίας
Χάρτης Απινιδωτών από την ΕΟΔ Μαγνησίας

Χάρτης Απινιδωτών από την ΕΟΔ Μαγνησίας

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας πιστή στο εθελοντικό της έργο και στην προσπάθειά της για την διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής, παραδίδει σε όλους ένα σύστημα χάρτη στο οποίο εμφανίζονται όλοι οι απινιδωτές που είναι προσβάσιμοι για το κοινό.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: “Πρόκειται για έναν δυναμικό χάρτη στον οποίο καταγράφονται όλοι οι διαθέσιμοι απινιδωτές και σε συνδυασμό με το σύστημα του Google Maps, έχει τη δυνατότητα να εμφανίζει τη θέση μας και τους κοντινότερους σε εμάς απινιδωτές. Επίσης έχει την δυνατότητα διαμέσου συστήματος GPS να δώσει οδηγίες για την σε αυτούς.

Η στον χάρτη απινιδωτών είναι ελεύθερη για όλους διαμέσου της ιστοσελίδας της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας .

Προς το παρόν έχουν καταγραφεί 8 απινιδωτές στις περιοχές του Βόλου, της Ν. Ιωνίας και της Αγριάς.  Ελπίζουμε δια μέσου του αυτοματοποιημένου συστήματος της ιστοσελίδας μας να δηλωθούν όλο και περισσότεροι απινιδωτές και στο τέλος να έχουμε την πλήρη και ενημερωμένη κάλυψη όχι μόνο της πόλης του Βόλου αλλά και όλου του Νομού μας.

Σε με τον Δήμο Βόλου και το Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. υπάρχει θετική ανταπόκριση και προγραμματισμός, ώστε σύντομα να πραγματοποιηθεί διαδικτυακή διασύνδεση του συστήματος αυτού με τις επίσημες ιστοσελίδες του Δήμου, με σκοπό την τόσο των συμπολιτών μας όσο και των τουριστών που επισκέπτονται την πόλη μας. Ας κάνουμε την πόλη μας λίγο πιο ασφαλή.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμφωνία Ολυμπιακού Βόλου με Σέζαρ Κότο #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/uHXcCs4qHX -

  • Πολωνία και χώρες Βαλτικής σπεύδουν στο πλευρό της Ουκρανίας φοβούμενες ρωσική επίθεση - https://t.co/i94li8hV04… -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς»: Μεταφορά πολικών αερίων μαζών προς την Ελλάδα #ΚακοκαιρίαΕλπίς - https://t.co/rU1ZGAsptH -

"Αλιεύοντας" την είδηση