Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Bραβείο για την καλύτερη συνδιοργάνωση στην Εκστρατεία ECOMOBILITY απονεμήθηκε στον Δήμο Βόλου
Bραβείο για την καλύτερη συνδιοργάνωση στην Εκστρατεία ECOMOBILITY απονεμήθηκε στον Δήμο Βόλου

Bραβείο για την καλύτερη συνδιοργάνωση στην Εκστρατεία ECOMOBILITY απονεμήθηκε στον Δήμο Βόλου

Το για την καλύτερη συνδιοργάνωση στην Εκστρατεία 2015-16, απονεμήθηκε στον Δήμο Βόλου στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής των Βραβείων της Εκστρατείας 2016-17 και σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου οι ομάδες μαθητών του 5ου Γυμνασίου (Evomobolity) και του E.E.E.E.K. Βόλου () συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους και τις διευθύντριες των δύο σχολείων παρέδωσαν το στον δήμαρχο Βόλου.

 

Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο της εκστρατείας απονεμήθηκαν:

Εκστρατεία ECOMOBILITY:

-Βραβείο Εργασίας για την Οικο Μετακίνησης

3ο βραβείο:

Εκστρατεία FREE MOBILITY:

-Βραβείο Μουσικής Σύνθεσης

2ο βραβείο: ΕΕΕΕΚ Βόλου

-Βραβείο Εικαστικής Έκφρασης

2ο βραβείο ΕΕΕΕΚ Βόλου

-Βραβείο Ηλεκτρονικής Έκφρασης

: ΕΕΕΕΚ Βόλου και

το Βραβείο για την καλύτερη συνδιοργάνωση στην εκστρατεία ECOMOBILITY 2016-17, απονεμήθηκε στον Δήμο Βόλου, με δεύτερο τον Δήμο Ελευσίνας και τρίτο τον Δήμο Διονύσου.

Η παράδοση του βραβείου στον Δήμο Βόλου έγινε παρουσία του   Αχ.  Μπέου, της αντιδημάρχου ς και πολιτισμού  Γεωργίας Μποντού-Τοκαλή και του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών Αθ. Σταυρίδη.

Υπενθυμίζεται πως η Εκστρατεία ECOMOBILITY 2016-17 διοργανώνεται από το ECOCITY και είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση