Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Bραβείο για την καλύτερη συνδιοργάνωση στην Εκστρατεία ECOMOBILITY απονεμήθηκε στον Δήμο Βόλου
Bραβείο για την καλύτερη συνδιοργάνωση στην Εκστρατεία ECOMOBILITY απονεμήθηκε στον Δήμο Βόλου

Bραβείο για την καλύτερη συνδιοργάνωση στην Εκστρατεία ECOMOBILITY απονεμήθηκε στον Δήμο Βόλου

Το βραβείο για την καλύτερη συνδιοργάνωση στην 2015-16, απονεμήθηκε στον Δήμο Βόλου στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής των Βραβείων της Εκστρατείας ECOMOBILITY 2016-17 και σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 οι ομάδες του 5ου Γυμνασίου (Evomobolity) και του E.E.E.E.K. Βόλου (Freemobility) συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους και τις διευθύντριες των δύο σχολείων παρέδωσαν το βραβείο στον δήμαρχο Βόλου.

 

Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο της εκστρατείας απονεμήθηκαν:

:

-Βραβείο Εργασίας για την Οικολογική Μετακίνησης

3ο βραβείο: 5ο Γυμνάσιο Βόλου

Εκστρατεία FREE MOBILITY:

-Βραβείο Μουσικής Σύνθεσης

2ο βραβείο:

-Βραβείο Εικαστικής Έκφρασης

2ο βραβείο

-Βραβείο Ηλεκτρονικής Έκφρασης

: Βόλου και

το Βραβείο για την καλύτερη συνδιοργάνωση στην εκστρατεία ECOMOBILITY 2016-17, απονεμήθηκε στον Δήμο Βόλου, με δεύτερο τον Δήμο Ελευσίνας και τρίτο τον Δήμο Διονύσου.

Η παράδοση του βραβείου στον Δήμο Βόλου έγινε παρουσία του   Αχ.  Μπέου, της αντιδημάρχου παιδείας και πολιτισμού  Γεωργίας Μποντού-Τοκαλή και του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών Αθ. Σταυρίδη.

Υπενθυμίζεται πως η Εκστρατεία ECOMOBILITY 2016-17 διοργανώνεται από το ECOCITY και είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Υπουργείου αυτιλίας και ησιωτικής Πολιτικής.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση